Lovre Kalinić
 Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
SIJEČANJSKI MERCATO

NOVI DETALJ U 'SLUČAJU KALINIĆ' Gent povisio ponudu za Hajdukovog vratara i promijenio cijelu priču, interes su pokazali i iz Francuske

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 21. prosinac 2016. 11:51

Anderlecht se uključio u borbu za vratara Hajduka Lovru Kalinića. Oni su navodno spremni dati više od 2,5 milijuna, koliko je prvotno nudio Gent, pa se pojavila cifra od 3,3 milijuna eura koju bi dao klub iz Bruxellesa.

Međutim, belgijski mediji javljaju da je Gent spreman povisiti svoju ponudu i da bi ona sada iznosila četiri milijuna eura. Spominje se također i interes francuskoga Rennesa, čija cifra nije objavljena, ali nakon signala iz Genta da je spreman ići do četiri milijuna, priča se mijenja.

U Hajduku će sigurno pričekati što tržište može donijeti u siječnju, ne moraju odmah odgovoriti jer postoji mogućnost da se javi i neki novi klub. Za Bijele bi bilo fenomenalno kada bi se dosegnula brojka od pet milijuna eura, koliko je prošle zima davala Aston Villa, jer bi to značilo im ostaju čista četiri milijuna, odnosno 30 milijuna kuna, što bi klubu bilo dovoljno za daljnje neometano poslovanje, a onda možda ne bi trebali prodavati nikoga osim Kalinića, osim u slučaju neke ponude koju ne bi mogli odbiti.

Zna se da za Marka Futacsa postoji interes izraelskih klubova, ali u fokusu je sada i još jedan igrač. Sampdoria je jako zainteresirana za stopera Lorenca Šimića, kojeg prati već dugo vrijeme, a on je uz Stefana Ristovskog igrač iz HNL-a koji im je jako zanimljiv, obojicu su gledali više puta, te sada mediji bliski đenovskom klubu o tome naveliko pišu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. svibanj 2024 19:09