Silvio Anočić u Šibeniku
 NK ŠIBENIK FACEBOOK
VELIKO POJAČANJE

Novi hrvatski prvoligaš doveo talentiranog igrača iz Rome: ‘Mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum‘

‘Nažalost u Romi je imao problem sa ozljedom i nije pokazao sve ono što on može‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2020. 18:10

Novi hrvatski prvoligaš NK Šibenik na svojim je stranicama objavio vijest kako je klub postigao dogovor oko dovođenja mladog 22-godišnjeg Silvija Anočića. Lijevi bek stigao je u Šibenik nakon što mu je istekao ugovor u Romi, a s klubom sa Šubićevca potpisao je na dvije godine.

– Sretan sam zbog povratka u Hrvatsku. Drago mi je što sam pristupio novom prvoligašu HNK Šibeniku, klubu sa velikom tradicijom i odličnim navijačima. Nadam se uspješnoj sezoni , mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum za klub i da će navijači uživati skupa s nama igračima u novoj prvoligaškoj sezoni - istaknuo je novi igrač Narančastih za službenu stranicu kluba.

Anočić je karijeru započeo u Osijeku, gdje potom iz mlađih kategorija radi značajan transfer u talijansku Seria A odnosno u Romu. U vremenu provedenom u Romi nastupa za AS Roma UEFA U-19 i Romu Primaveru u 67 utakmica te upisuje 6 pogodaka i 8 asistencija. Sezonu 2019/20 provodi na posudbi u Cibaliji gdje u 14 utakmica upisuje 2 zgoditka i 1 asistenciju.

– Drago mi je da nam se priključio Silvio radi se o igraču koji je jako talentiran i kao takvog ga je i velika Roma angažirala ali nažalost imao je problem sa ozljedom i nije pokazao sve ono što on može. Odigrao je jednu sezonu u Cibaliji kao standardan igrač i uvjerio nas sa je ozljeda stvar prošlosti. Ja vjerujem da će nam Silvio donijeti kvalitetu vise u našoj igri i želim mu samo da bude zdrav i nadam se da ćemo zajedno ostvariti cilj - kazao je sportski direktor Ivan Bulat.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:02