Napušta Šibenik nakon 23 pobjede, 7 remija i 20 poraza uz gol razliku 61:59
 JAKOV PRKIC/CROPIX Cropix
NEMILOSRDNO JE U HNL-U

Novi otkaz u HR nogometu, i to SMS-om? Srušio je Dinamo, bio trener mjeseca, a sad je već na burzi!

Šest utakmica bez pobjede i poraz u kupu, sve je to rezultiralo prekidom suradnje
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2021. 12:11

Trenerski posao uistinu je nemilosrdan, jer doslovno ne trpi nekoliko pogrešaka u kontinuitetu. Iako je u siječnju srušio Dinamo na Maksimiru u besprijekornoj nogometnoj "partiji", Krunoslav Rendulić otpušten je nakon niza loših rezultata, a za "cipelu" je saznao krajnje modernom metodom - SMS-om...

Poraz od Istre u Kupu Hrvatske, te šest utakmica u prvenstvu u kojima nije bilo pobjede, sve je to presudilo u slučaju Rendulića.

image
GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix

Apsurd je da je upravo Krunoslav bio u veljači proglašen za najboljeg trenera u HNL-u, a sad je već na tržištu i traži novi posao.

47-godišnji Rendulić je na klupu Šibenčana došao u lipnju 2019. godine, u vrijeme kada je momčad bila u 2. HNL, zamijenivši na klupi Borimira Perkovića. Već u prvoj sezoni Rendulić je uveo Šibenčane u Prvu ligu, doduše, nakon prekida sezone zbog koronavirusa, ali u tom trenutku Šibenik je bježao prvim rivalima 10 bodova.

Klub se u svom priopćenju zahvalio Renduliću na svemu što je napravio za klub, na dobrim igrama i rezultatima i posebice plasmanu kluba u Prvu HNL.

Novi vlasnici kluba kratko su nam poručili da nisu zadovoljni načinom na koji je momčad zadnje vrijeme igrala, i da se to osjetilo na padu rezultata, te da su u ovoj ključnoj fazi sezone morali reagirati i pokušati razbuditi momčad. Pritom su istaknuli ljudske kvalitete Rendulića i njegovu profesionalnost, zaželjevši mu puno sreće u nastavku karijere. Ime novog trenera se ne zna, navodno će biti stranac…

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 04:18