SN
UKLJUČITE SE U IGRU!

Novo kolo Fantasy HNL lige: Osijek je ponovno dobra oklada, Rijeka i Hajduk prepuni problema

Savjeti za sastavljanje momčadi: Tko će igrati idući vikend, tko neće, kako sastaviti svoju ekipu...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. veljača 2021. 08:11

VARAŽDIN - OSIJEK

Na sto su muka Varaždinci jer će igrati bez Stolnika (crveni karton) i Obregona (žuti kartoni), dva jako važna igrača, a posebno to vrijedi za Obregona. Teško će bez njegove individualne klase Varaždinci stvarati prilike protiv odlične obrane Osijeka. Teško je stoga očekivati da će Varaždin zabiti pogodak.

Osijek stiže praktički kompletan. Bočkaj se vraća u momčad, kao i Jurčević (iako će on vjerojatno ostati na klupi). Santini i Gyurcso će također biti aduti s klupe, jer je Mierez u sjajnoj formi, a Bohar je ipak solidan. Osijek bi realno trebao dobiti utakmicu.

Za sudjelovanje u SuperSportske HNL-Fantasyju možete se vrlo jednostavno prijaviti klikom ovdje!

ŠIBENIK - LOKOMOTIVA

Josip Kvesić neće biti na dispoziciji Šibenčanima, ali svi ostali zato hoće. Šibenik zna da s pobjedom protiv Lokosa i definitivno osigurao ostanak u ligi. U nedavnom srazu ove dvije momčadi, Šibenik je u Kranjčevićevoj zabio četiri gola. Briljirao je Sahiti, odličan je bio i Jurić, a sve je to pratio kapetan Bulat. Svi će oni igrati i ovu utakmicu.

Lokomotiva je u teškoj poziciji, ali se igrački ipak diže, popravila je obranu i digla efikasnost u napadu. Lokosi sigurno neće napasti nego će kroz opreznu igru tražiti bod ili eventualnu pobjedu. Neće doduše ni Šibenik navaliti.

RIJEKA - HAJDUK

Teško je biti pametan glede ove utakmice. Rijeka ima puno problema s formom i rezultatima, a u klubu su odlučili malo udariti i po svlačionici, jer tamo je trener nedodirljiv. Arsenić tako napušta klub, a Kulenović je malo na hlađenju. Zbog tri žuta kartona neće biti Pavičića. U krupni plan mogao bi napadač Drmić, jer Rijeci treba pobjeda.

Hajduk stiže bez standardnog stoperskog dvojca Simić - Vušković, što znači da će u igru Dimitrov i Mujakić. Neće biti ni Stanka Jurića, a znamo da je Caktaš u drugoj momčadi. Umut će sigurno biti napadač jer je Diamantakos ozlijeđen. Iza njega će biti Livaja i Kačaniklić. Tko zna kako će izgledati praktički potpuno novi Hajduk.

GORICA - ISTRA

Domaćin je u odličnoj formi i bez većih problema glede izostanka igrača. Špikić je imao problema s gležnjem pa je propustio zadnju utakmicu, ali sad se vraća. Lovrić je ostao u momčadi, jer je klub odbio ponudu iz Kine. Gorica ima čvrstu obranu, a znamo da gosti teško zabijaju.

Puljani su u srijedu slavili u Kupu u Šibeniku, što bi ih psihološki moglo malo dići, ali Gorica je realno jača momčad. I gosti su uglavnom kompletni.

DINAMO - SLAVEN BELUPO

Dinamo nema pravo na opuštenost jer Osijek žestoko prijeti. Petković sigurno neće igrati jer ima žute kartone, što znači da će Gavranović u krupni plan. Oršić će svakako igrati jer on je spreman kao pravi vojnik kluba. Hoće li Mamić odmoriti nekoga iz veznog reda?

Gosti u pravilu dobro igraju u Maksimiru, Stipić je tu uvijek motiviran kao trener. No, Dinamo je veliki favorit.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 19:24