Vladimir Dugandžić/CROPIX
TOTALNA BESPARICA

Očajni James se potužio Krističeviću: 'Teško mi je, ne mogu živjeti bez plaće...'

Prošli tjedan javno je Lima u tisku poručio 'teško živim mjesecima bez plaće', a očito ni Jamesu nije ništa lakše pa je odlučio treneru kazati što ga muči
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. travanj 2012. 15:54

Hajdukov Brazilac James Dens potužio se treneru na teške uvjete života. Krstičeviću je James prijavio ozljedu, a potom je dobio krugove trčanja uokolo terena, da bi onda iz njega izbile emocije i treneru je rekao kako teško živi bez plaće.

Uputio ga je trener na drugi kat, ali James nije došao do Maleša da i njega upozna s istim činjenicama. Prošli tjedan javno je Lima u tisku poručio 'teško živim mjesecima bez plaće', a očito ni Jamesu nije ništa lakše pa je odlučio treneru kazati što ga muči.

U subotu će Anas Sharbini propustiti četvrtu utakmicu zaredom. Prvu je propustio zbog tri žuta kartona, a zatim je ozljeda mišića lista odvojila Anasa od travnjaka. Povratak najskupljeg igrača Bijelih očekuje se u Zaprešiću za osam dana u prvesntvenom dvoboju s Interom. Malo je prilika ostalo da Anas dođe do svoje 'desetke'. Kako na dresu, tako i u rubrici pogodaka, jer i dalje stoji na sedam.

Pored Anasa u subotu kontra Lučkog nema ni kapetana Andrića koji je zbog ozljede završio proljeće, a upitni su James zbog problema s gležnjem, te Milović radi aduktora mišića. Vuković je počeo s treningom, vježbaju Gabrić i Ahmad, polako se popravlja situacija na Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:15