Goran Mehkek / CROPIX
SVE JE LAKO KAD SI MLAD

OLAKŠANJE NA MAKSIMIRU Najvažnija Dinamova operacija uspjela, Pjaca objavio odličnu vijest!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. ožujak 2016. 17:15

Marko Pjaca je nakon puknuća ključne kosti s pomakom uspješno operiran, u Zagrebu mu je dan poslije nesretnog događaja na Poljudu u desno rame ugrađena pločica i za dva tjedna napadač Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije započet će s oporavkom, potvrdio je Dinamov liječnik dr. Tomislav Cerovečki. Na teren bi se mogao vratiti već krajem travnja, no u svakom slučaju trebao bi se potpuno oporaviti do početka priprema za Euro.

- Već prije toga ću voziti bicikl, potom trčati, ubrzo ću raditi i vježbe s loptom, tako da će mi šest tjedana oporavka, koliko prognoziraju liječnici, brzo proći - optimistično kaže Pjaca za Dinamovu klupsku stranicu i poručuje:

- Euro? Naravno da nije upitan i sigurno ću biti spreman! Prije Francuske ću još pomoći suigračima da osvoje duplu krunu - dodao je napadač koji će 6. svibnja napuniti 21 godinu.

Marko se sjeća kako je stradao, izgubivši ravnotežu nakon prodora:

- Odmah sam znao da je puknulo jer sam osjetio snažnu bol čim sam pao na tlo. Rekli su mi suigrači i prijatelji koji su gledali na televiziji da se odmah vidjelo da nije dobro. Uostalom, stvarno nisam igrač koji leži na travi kada me ne boli. Vjerujem da ću biti spreman već krajem travnja - poručio je Pjaca.

Pjacin učinak za Dinamo u ovoj sezoni

Nastupi: 36

Minute: 2515

Golovi: 8

Asistencije: 5

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 21:03