Vladimir Dugandžić / Cropix
PREDSJEDNIK GRBIĆ

'Ono u Varaždinu je sramota, otišao sam u 80. minuti. Sastavljamo transfer-listu!'

S Vučevićem i kompletnom strukom imat ćemo razgovor sredinom tjedna. Ne, neće biti nikakvih promjena u struci, ako ste na to ciljali - rekao je predsjednik Grbić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. travanj 2011. 20:49

Predsjednik Uprave Josip Grbić jučer je u Mariboru pregledavao uvjete za ljetne pripreme Hajduka. U zelenoj oazi Pohorja mogao je uživati sve dok ga nije prekinuo novinarski poziv. Kakav je stav čelnih ljudi kluba glede rezultata i igre?

- Otišao sam s utakmice u Varaždinu 10 minuta prije kraja. Nisam više mogao gledati onu sramotu. I stalno mislim kako treba za novu sezonu stvoriti momčad karakternih igrača - bez oklijevanja je poručio Grbić.

Je li Vučević trener koji će formirati momčad karakternih igrača za novo prvenstvo?

- S Vučevićem i kompletnom strukom imat ćemo razgovor sredinom tjedna. Ne, neće biti nikakvih promjena u struci, ako ste na to ciljali. Nije vrijeme za promjene, ali od struke tražimo da Upravi dostavi popis igrača na koje se računa u sljedećoj sezoni. Da odmah krenemo u sastavljanje transfer liste i počnemo tražiti eventualna pojačanja - naglasio je Grbić.

Za posljednje rezultate, seriju od tri utakmice, u kojima je ostvaren mršavi jedan bod uz debakl gol razliku 1:6” moguće su sankcije prema igračima i stručnom stožeru.

- Svatko za rezultat mora biti nagrađen, odnosno kažnjen. O potencijalnim financijskim sankcijama razgovarat ćemo po povratku u Split.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32