DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
MODRI SU TRAŽENI

Opasno se zahuktalo u Maksimiru! Za napadača stigla milijunska ponuda iz Engleske, čeka se odgovor Dinama

Modri klub se mora izjasniti, ali dosta je vjerojatno da bi se taj posao mogao vrlo brzo realizirati
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. srpanj 2021. 12:07

Pred nama su zaista zanimljivi dani u Maksimiru. Mogli bi kazati, počelo je počelo... Naravno, o mogućim transferima je riječ. Nakon što će Petar Stojanović vrlo vjerojatno krenuti prema Empoliju, u Maksimirsku 128 stigla je i konkretna ponuda s - Otoka.

Nottingham Forest, član Championshipa, poslao je ponudu za Dinamovog napadača Sandra Kulenovića! Po našim informacijama ukupan posao iznosio bi oko 3 milijuna eura! Naravno, ništa još nije definirano, Modri klub se mora izjasniti o ponudi, ali dosta je vjerojatno da bi se taj posao mogao vrlo brzo realizirati. Nije to prva ponuda s Otoka za Kulenovića. Prošle sezone za njegov angažman bio je zainteresiran i Barnsley.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Kulenović se vratio u Dinamo s posudbe iz Rijeke, ali u novoj konkurenciji s Brunom Petkovićem, Marijom Gavranovićem i Dujom Čopom nije u prvom planu, posljednjih dana vodile su se intenzivne priče o njegovoj posudbi. U prvom planu bili su hrvatski prvoligaški klubovi, ali i neki inozemni.

No, sada je stigla ponuda iz Engleske, te je za vjerovati da bi se na kraju taj posao mogao realizirati. Eto, iako je daleko kraj prijelaznog roka, Dinamova svlačionica se polako čisti, Atiemwen ide na posudbu u Omioniju, Stojanović prema Empoliju, Kulenović prema Nottingham Forestu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 23:14