SN ilustracija
BIT ĆE VATRENO

OPASNO SE ZAHUKTAVA SITUACIJA UOČI VELIKOG DERBIJA U SPLITU U Hajduku vlada optimizam: 'Mladi dinamovci već u Zagrebu drhte od ozračja Poljuda'

Ohandza je moćno odradio trening i želi u stilu odigrati protiv Dinama za bolji status
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 16. prosinac 2016. 18:13

Zoran Vulić, jedan od najpoznatijih Hajdukovih igrača, ali i trenera (s “bijelima” je ukupno u dvije uloge osvojio dva prvenstva i tri kupa), na najboljem je putu da dobije novi angažman u Kazahstanu.

- Žao mi je što neću gledati derbi. To je utakmica za koju se živi i to ne samo kao igrač, trener, član uprave, nego više od svega kao navijač. A ja sam taj - rekao je Vulić.

Vulić je podržavao u startu Marijana Pušnika, sad jednako tako drži da španjolski stručnjak Joan Carrillo mora, bez obzira na rezultate, ostati na kormilu barem do kraja prvenstva.

- Veliki krimen, doslovno tako, uprave Hajduka su brze i lake smjene trenera. No, kad se bira trener, onda bi se moralo znati da ‘bijeli’ po tradiciji ne mogu igrati ‘tika-taku’, ta duga, brojna dodavanja. Ne, Hajduk je klub juriša, brzih proboja, vrlo čvrste obrane, beskompromisne.

Što se tiče ove utakmice protiv Dinama, Vulić je uvjeren da bez obzira na izostanke nekih igrača zbog žutih ili crvenih kartona, Hajduk ima snagu za pobjedu.

- Dinamo uvodi mlade i neće im biti lako na Poljudu. Još dok su u Zagrebu, tresu se od ambijenta.

Split, 040415.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 27. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - RNK Split. 
Na fotografiji:Zoran Vulic.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX

Hajduk je u Vinkovcima skupo platio pobjedu, splitska momčad je za ipak najvažniju utakmicu sezone, a to je derbi s Dinamom, ostala bez tri standardna prvotimca. Može se dogoditi da na udar disciplinskog suca Saše Pavličića-Bekića dođu još neki igrači koji su sudjelovali u masovnoj tučnjavi s igračima Cibalije. Ali to sad nije bitno, važna je ova utakmica protiv Dinama...

Trener Hajduka Joan Carrillo itekako dobro zna da bi mu pobjeda protiv Dinama donijela veliki ugled kod navijača i bila bi mu pravi poticaj u radu na klupi Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 17:00