Željko Šop/CROPIX
PRIJATELJSKA

Opatija - Dinamo 1-3

Dinamo je uspješno odradio prijateljsku utakmicu u Opatiji i upisao pobjedu. Golovima Krstanovića i Kramarića Modri su uspješno prošli Kvarnerom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2011. 19:59

Dinamo je uspješno odradio prijateljsku utakmicu u Opatiji i upisao pobjedu. Golovima Krstanovića i Kramarića Modri su uspješno prošli Kvarnerom i održali pobjednički niz.

Dinamo je ozbiljno krenuo u utakmicu i već nakon 15-tak minuta imao vodstvo od dva pogotka. Modri poveli u 14. minuti kada je aktivni kapetan Tomečak uposlio Krstanovića koji se lijepo zagradio i mirno poslao loptu u mrežu. Samo tri minute kasnije, na semaforu je pisalo 0:2. Palić je prošao lijevom stranom, nabacio na drugu stativu gdje loptu u sredinu vraća Tomečak, a tamo je Kramarić kojem nije bilo teško glavom je poslati u mrežu.

Modri su i nakon sigurnog vodstva imali inicijativu i dominirali dok su se domaćini uglavnom branili i čekali svoju priliku iz kontre ili pogreške Dinama. Jedna takva došla je u 24. minuti kada je Lončarić pogriješio i pružio priliku Radomiru, no odmah se sjajnom obranom i iskupio.

Na početku nastavka Morales je izborio prekid i potom ga brzo izveo prema Kramariću kojem nije bilo teško realizirati zicera za 3:0.

U 74. minuti Opatija je zabila počasni pogodak - Vlatković je opalio s 20-tak metara, a lopta se nezaustavljivo zabila u gornji kut Lončarićeva gola; krasan udarac za veliko slavlje domaćina. Imali su domaćini priliku dodatno smanjiti rezultat, ali Barbarić je sjajnom intervencijom s gol crte izbio lukavi udarac Radomira.

NK Opatija - GNK Dinamo 1:3 (0:2)

Suci: Đani Mihočka, Robi Stojaković, Đulijano Kulaš

Opatija: Vuk (od 28. Jakopović), Tkalčević, Zobić, Topić, Corallini, Šuker, Mance, Rudan, Radomir, Kolić, Šimić (još su igrali: Samardžija, Iskra, Krnjatić, Bubnić, Kirigin, Matovina, Saleš, Kremenović, Vlatković, Matković, Mohorović)

Dinamo: Lončarić - Cufre (od 71. Marotti), Tonel (od 71. Karamatić), Barbarić, Puljić - Pokrivač (od 71. Calello), Palić, Morales (od 71. Sammir), Tomečak - Krstanović (od 71. Sylvestr), Kramarić (od 71. Špehar)

Strijelci: 1:3 Vlatković (74.) / 0:1 Krstanović (14.), 0:2 Kramarić (17.) , 0:3 Kramarić (48.)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 02:46