Damir Krajac / CROPIX
'DVOJKA' IZGORJELA

Opći kaos i tučnjava na utakmici Futsal Dinama i Nacionala: BBB-i na centru razbili glavu vrataru!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. ožujak 2016. 23:49

Danas se u Dvorani II Doma sportova trebao odigrati veliki gradski derbi između Futsal Dinama i Nacionala. Ipak, utakmica je trajala samo do poluvremena kada su u teren utrčali Bad Blue Boysi, tada je krenula opća tučnjava.

Navijači su prvo napali vratara Nacionala Ivana Pavlića i predsjednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo nogometaše u svlačionicu, ali se nisu vratili na teren.

Od početka same utakmice BBB-i su vrijeđali Nacionalove igrače, a bilo je i povika 'tovarske pič** i jeb* vas Mamić'.

Predsjednik Nacionala Ivica Đolo kazao je kako su suci od početka utakmice navlačili za domaćina, a na kraju prvog poluvremena su dopustili da se utakmica odigra još dvije sekunde iako je vrijeme na semaforu isteklo.









- Mi smo zbog pogreške protestirali kod sudaca kada se nekolicina BBB-a spustila s tribine i krenula u fizički obračun s mojim igračima. Prvo su vrataru Ivanu Pavliću razbili glavu nasred centra, a potom su krenuli na Čujeca.

Kako kaže Ivica Đolo pošteđeni nisu bili niti srpski igrači u dresu Nacionala koje su BBB-i ispratili povicima, 'ubit ćemo vas, zaklat ćemo vas' i 'Srbe na vrbe'. Policija je u jednom trenutku i zatvorila dvoranu ne puštajući nikoga van dok se ne identificiraju napadači.





PREKID UTAKMICE U ZAGREBU. NAVIJACI I IGRACI DINAMA NAPALI IGRACE I UPRAVU NACIONALA!!@

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016




Također valja napomenuti kako je Nacional u trenutku prekida vodio 2:0, a pogotke za goste postigli su Novak i Čujec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 08:25