Bohar i Bjelica na predstavljanju
 NK OSIJEK
Sada je službeno

Osijek predstavio pojačanje, Bjelica se opet dotaknuo Mamića: ‘Čini se kao da živimo u diktaturi...‘

Slovencu će Osijek biti četvrti različiti klub u karijeri, a potpisao je na tri godine
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2020. 14:18

Slovenac Damjan Bohar predstavljen je danas kao novo pojačanje Osijeka.

Ovaj 28-godišnji ljevokrilni igrač potpisao je trogodišnji ugovor, a Osijek će mu biti četvrti različiti klub karijere nakon Mure, Maribora i Zaglebie Lubina.

Imate ponude i pravu ponudu. Mediji često pretjeruju u tim stvarima. Osijek je bio jedina prava ponuda za mene, kad sam se čuo s trenerom, kada mi je objasnio što očekuje od mene i koji su mu planovi, odmah sam dao do znanja klubu da želim doći tu", rekao je Bohar na predstavljanju.

"Transfer je bio riješen još prije devet dana. Očekivali smo da će Damjan doći, obaviti pregled i biti spreman još za Basel, ali eto, nije", komentirao je Osijekov trener Nenad Bjelica.

Osvrnuo se kratko i svoje prepirke sa Zoranom Mamićem, trenerom Dinama, koji ga je u intervjuu za SN prozvao za pokušaj destabilizacije Dinama. Potom mu je Bjelica odgovorio objavom na društvenim mrežama.

"Čini se kao da živimo u diktaturi, pa se smije reći samo što netko misli da se smije. Objava je bila poučna za sve. Svaki dan gledam kako da poboljšam sebe, pa igrače i klub. Treba početi od sebe. Ne obazirem se na bilo što drugo osim Osijeka", dodao je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 11:04