RONALD GORSIC/CROPIX
RIJEČ TRENERA

Oštra poruka Toplaka nakon šoka u nadoknadi: ‘Talac sam nekih igrača i to moramo sasjeći u korijenu‘

Imali smo potvrdu pobjede u svojim rukama, na kraju osvojili tek bod - rekao je Toplak
Piše: I. HercegObjavljeno: 28. studeni 2020. 19:56

Nogometaši Varaždina i Istre 1916 su u susretu 13. kola Prve HNL igrali 1-1 (0-0). Varaždinu je poveo golom Obregona u 51. minuti, a na konačnih 1-1 poravnao je Gržan iz kaznenog udarca u sedmoj minuti nadoknade.

Kada se utakmica Varaždina i Istre 1961 rasplela pogotkom nakon 97. minuta igre, uvažavajući naknadu i dodatni pregled VAR-a, jasno je da su u protivničkim taborima bila potpuno različita raspoloženja. Nakon utakmice silno je nezadovoljan bio glavni strateg Varaždina Samir Toplak.

- Reći ću da je rezultat realan, oni su bili bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Krenuli smo prestrašeno i bili podređeni, onda se posložili i počeli igrati. Imali smo potvrdu pobjede u svojim rukama, na kraju osvojili tek bod. Činjenica je da sam talac nekih igrača i to moramo u korijenu sasjeći - naglasio je Toplak dodajući:

- Neke se stvari previše puta događaju i ponavljaju.

Fausto Budicin bio je puno zadovoljniji, ali je zadržao pravi gard u stilu fair playa:

- Vidjelo se da smo prvih pola sata bili dominantniji i bolji. Sve dok nam se nije ozlijediio Guzina koji je naš stožerni igrač. A onda smo dobili gol, kako smo ga već dobili i nama je jedino preostalo da krenemo po izjednačenje, jer u slučaju poraza naš bi zaostatak bio za alarm. Uspjeli smo i je vrijedan bod. Ipak mi je kao treneru žao Varaždina, na kakv su okrutan način ostali bez pobjede. I zato želim da jedni i drugi na kraju izborimo ostanak - rekao je trener sastava iz Pule.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 04:34