Duje Klaric / CROPIX
NESREĆA U SREĆI

'OTPISANI' HAJDUKOVAC DOČEKAO PRILIKU, PA SE OZLIJEDIO 'On je primjer kako gledamo rad kroz trening i to poštujemo! Nadamo se da nije teže ozlijeđen'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 05. ožujak 2019. 11:46

Stipe Vučur, nesreća u sreći, mogli bismo tako izvrnuti staru izreku, jer Vučur je došao do šanse zaigrati nakon što se smatralo kako je sasvim daleko od postave “bijelih”, dapače otpisan. A onda je nakon korektnog, sasvim solidnog nastupa - ozlijedio se, prenosi Slobodna Dalmacija.

Desetak minuta prije kraja. Nezgoda se odnosi na koljeno desne noge i jučer se još nije moglo sa sigurnošću kazati koliko je teška ozljeda, čekaju se dubinski pregledi, magnetska rezonanca. U pitanju je, čini se, meniskus...

Bolje od bilo kakvog komentara, vrijedi podvući opservaciju trenera Siniše Oreščanina. Pozvan je Vučur pod barjak u “emergency” situaciji, nakon što su otpali Ismajli (ozljeda) i Lopez (žuti kartoni), a Mikulića je, inače startera u Osijeku, Oreščanin ostavio na klupi. U paru su bili Vučur i debitant Svatok, a Oreščanin je prokomentirao:

Split, 150918.
Nogometna utakmica 7 kola prve HNL Hajduk Rudes koja se odigrala  na stadionu Poljud.
Na fotografiji: Stipe Vucur
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX

- Vučur je primjer je kako gledamo rad kroz trening i to poštujemo. Profesionalizmom je sam sebe stavio u ekipu. Odradio je dobro i nadamo se da nije teže ozlijeđen – kaže trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 05:48