Vladimir Dugandžić/Cropix
LJUBO MILIČEVIĆ

'Ova momčad može bolje, kada se kompletiramo gledat ćete pravog Hajduka'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. rujan 2011. 00:05

Malo je Ljubi Milićeviću trebalo da postane pravi lider ekipe. U Vinkovcima je imao ulogu zamjenskog kapetana, izostankom Andrića preuzeo je dužnost prvog čovjeka ekipe i zadaću obavio na vrhunskoj razini. Bez izgubljene lopte, siguran u skoku, igrač koji je davao sigurnost cijeloj ekipi. Kukoč je postigao prvi pogodak, Subašić je bio na reprezentativnom nivou, Maloča čvrst u obrani, ali Ljubo Milićević nedvojbeno je prvo ime vinkovačkog susreta. Imponirao je mirnoćom, istinski vođa ekipe.

Nakon dva remija vratio se Hajduk pobjedama. Ostao je isti bodovni zaostatak u odnosu na Dinamo i utrka se nastavlja.

- Neće ni Dinamu biti lako, bez obzira što ima veliku prednost. Mora doći u Split, odigrati još dvije utakmice u Dalmaciji, tu je naša mogućnost za smanjenje razlike. Igrat će Zagrepčani Ligu prvaka, imat će gust raspored, a nije lako pobjeđivati u velikim serijama.

Pobjede u dugom nizu ipak će biti potrebne Hajduku. Uspjeh u Vinkovcima stvario je temelj pozitivne atmosfere, a uz to, Bijeli mogu računati i na povratak nekoliko ključnih igrača poput Andrića i Vukušića.

- Vjerujte mi, ova momčad ima prostora za još bolje igre. Za početak uigrali smo se Maloča i ja na stoperskoj poziciji. Bit će to još bolje, jer najvažnije od svega je da imamo pozitivnu atmosferu u momčadi i oko kluba. U takvom ozračju puno je lakše raditi i pobjeđivati. Momčad ima širinu, i kada se kompletiramo gledat ćete pravog Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 00:46