SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
POGLED IZ ZAGREBA

Ovo je trenutak kada bi Osijek mogao kiksati! To će biti najveći ispit do sada za Nenada Bjelicu

Osim teške utakmice, Bjelica neće moći računati na dvojicu važnih igrača
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. travanj 2021. 18:35

Osim u “svoje kljuse”, u Maksimiru se uzdaju i u snagu momčadi Gorana Tomića. Rijeka je u odličnoj formi, Rijeka ganja treće mjesto koje osigurava Europu, a ta ista Rijeka u nedjelju na Rujevici dočekuje Osijek. Bjeličini “jurišnici” do kraja prvenstva još gostuje u Velikoj Gorici te u Kranjčevićevoj, u Gradski vrt dolaze Varaždin, Istra i Šibenik.

Da, u Velikoj Gorici je Osijek jesenas teško stradao (4:1), Lovrić i društvo već su tradicionalno Osijeku težak suparnik, međutim, najteži zadatak i prva postaja gdje bi Osječani mogli izgubiti bodove jest Rujevica. Posebno jer je Bjelica zbog kartona ostao bez ponajboljeg igrača Kleinheislera, Žapera, izostanak dvojice veznjaka bit će velik hendikep.

image



SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Dinamo, pak, ima Hajduk (bez Livaje) u Maksimiru, znat će se već rezultat s Rujevice i Modri bi nadolazećeg vikenda mogli otići na plus četiri ili pet, ako se sve odvije po Dinamovoj želji.

Goran Tomić i Rijeka, nedvojbeno, ovog su puta saveznici Dinama, najveća šansa za Osijekov kiks i veći zaostatak. Naravno, nitko ne kaže da će u svim ostalim utakmicama Osijek biti stopostotan, nije više fraza da je svaka teška i da nema lganih bodova, ali Rujevica je, ipak, najveća šansa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:09