TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

‘Ovo nije sprint, nego maraton! Ponosan sam...‘ Jens Gustafsson nakon Gorice komentirao i svoj status

‘Rezultat nije najbolji, ali rekao sam da ćemo vidjeti gdje ćemo biti 18. prosinca‘
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 19:34

U susretu 13. kola Prve HNL Hajduk i Gorica su na Poljudu igrali 0-0. Iako je Hajduk na Poljudu imao inicijativu tijekom čitavog susreta te stvorio nekoliko izglednih prilika za pogodak nije uspio pronaći put do mreže inspiriranog Dominika Kotarskog na vratima Gorice koji je ponio naslov igrača utakmice.

Nakon novog neuspjeha, treće utakmice u nizu bez pobjede, Hajduk sve više gubi priključak s vrhom ljestvice, sada je četvrti sa 21 bodom, šest manje od vodećeg Osijeka, tri manje od druge Rijeke, a dva manje od trećeg Dinama.

Komentar utkmice dao je i trener Bijelih Jens Gustafsson koji je za početak rekao dvije, tri o svojem trenutačnom statusu.

- Ne opterećujem se takvim stvarima, rekao sam to i prije utakmice. Moj je fokus na tome da pripremim igrače. Bili smo jako dobri protiv Gorice. To pokazuje i statistika. Krajem prvog dijela nismo bili dovoljno dobri, ali igrači su bili disciplinirani. Ponosan sam na njih. Nismo imali kvalitetu da zabijemo gol. Na tome moramo raditi - rekao je Gustafsson, te dodao:

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

- Ja sam odgovoran, ali igrali smo dobro. Rezultat nije najbolji, ali rekao sam da ćemo vidjeti gdje ćemo biti 18. prosinca. Ovo nije sprint, nego maraton.

S druge strane trener Gorice, Krunoslav Rendulić je kazao:

- Čestitam dečkima na osvojenom bodu. Igra nije bila briljantna, pogotovo prema naprijed. Došli smo angažirani, borbeni, puni motiva. Hajduk je bio bolji, pogotovo u drugom dijelu. Nama je nedostajalo mirnoće, ali remi na Poljudu nije zanemariv rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:31