Ivan Krstanović
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
Službeno potvrđeno

Pala je konačna odluka o budućnosti jednog od najboljih strijelaca u povijesti Prve HNL!

‘Izrazito sam motiviran i želim da kao momčad nastavimo tamo gdje smo stali prošle sezone‘
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2020. 13:56

Ivan Krstanović i Slaven Belupo postigli su dogovor o produljenju suradnje i jedan od najboljih napadača Prve HNL ostaje u Koprivnici.

Vijest je to s kojom se koprivnički klub pohvalio putem svog Facebook profila.

Nagađalo se ranije da bi 37-godišnji napadač mogao biti na izlaznim vratima kluba, ali neposredno uoči početka sezone postignut je dogovor o suradnji.

"Nogometni klub Slaven Belupo i Ivan Krstanović dogovorili su nastavak suradnje. Naš klub i napadač potpisali su novi, jednogodišnji ugovor te će tako Krstanović u Koprivnici ostati najmanje do ljeta 2021.", stoji u priopćenju Slaven Belupa.

"Drago mi je da smo produžili suradnju za još jednu dodatnu godinu. Veselim se novim izazovima sa Slavenom i jedva čekam novu sezonu. Izrazito sam motiviran i želim da kao momčad nastavimo tamo gdje smo stali na kraju prošlog prvenstva. Pokazali smo da možemo sa svima i na tome temeljim optimizam. Uz dobru atmosferu možemo ostvariti i dobar rezultat. Bitno je da idemo korak po korak i utakmicu po utakmicu. Nikome nećemo priznati da je bolji od nas i s tim stavom ćemo izlaziti svakog vikenda na teren", rekao je Krstanović.

Krstanović je u Koprivnicu stigao u siječnju 2019. godine, a u prošloj je sezoni postigao 12 golova. Posljednji protiv Intera u 35. kolu bio je njegov jubilarni 100. s kojim je stigao na peto mjesto najboljih strijelaca u povijesti HNL-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 01:19