NOVI SKANDAL U HNL-u?

Pamić: 'Istra nije namještala utakmicu, ali za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. studeni 2014. 21:51

Na konferenciji za tisak nakon utakmice koju je Istra 1961 teško poražena od Dinama trener Istre 1961 Igor Pamić kratko je rekao da je mogao primiti i deset komada pa da je na kraju zadovoljan s četiri gola koja su im servirali Dinamovci.

Igor Pamić se na pitanje novinara osvrnuo i na napise nekih medija kako je utakmica Lokomotiva-Istra 1961 namještena, javlja Regional Express .

„Ja vam se još jednom kunem mojom djecom da ja nisam ništa namještao, a dosta vas zna koliko mi i privatno znače pobjede protiv Lokomotive. Ako bilo tko ima dokaze da je namješteno neka pokrene postupak, ja za mene i moje dečke životom garantiram, a za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati niti mi pada na pamet tvrditi da nisu namještali, neka ih provjere“.

U vezi ovog događanja očitovao se i klub. NK Istra 1961 s gnušanjem odbacuje navode medija.

- Više ne znamo kako se obraniti od takvih napada pa nam jedino preostaje da satisfakciju tražimo na sudu putem našeg pravnog zastupnika g. Radića, kako protiv navodnog Federbeta, tako i protiv onih koji su tu laž objavili. Kako smo već ranije izjavili, cijena demokracije je činjenica da u medijima piše tko, što i kako hoće, i to bez ikakvih pravnih posljedica - stoji u priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 11:44