Ante Cizmic / CROPIX
VRUĆA TEMA NA POLJUDU

PAT POZICIJA KOJOM GUBE SVI: SITUACIJA S NIŽIĆEM NEMA NIKAKVOG SMISLA Hajdukov kapetan trenira, ali nije spreman za nastup, je li na pomolu rješenje?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 13:30

Zoran Nižić propušta i četvrtu utakmicu zaredom, kapetan Hajduka nije s momčadi otputovao u Rijeku. Iako je u subotu navečer trenirao s momčadi u Splitu, Nižić je treneru Kopiću kazao da nije spreman za jadranski derbi. Nespreman, a trenira, zvuči apsurdno, ali očito je Nižić i dalje pogođen odlukom kluba da mu ne dopusti transfer u Tursku!

Situacija bez rješenja. Ili je možda rješenje da klub Nižiću ipak dopusti odlazak u inozemstvo ako još ima aktivnih ponuda? Službenog stava s Poljuda nema, klub se nije očitovao o nastavku pat-pozicije u kojoj gube i Hajduk i Nižić. Kapetan je igrač pod ugovorom s klubom još godinu dana, ali klub od njega nema ništa ako se nastavi aktualno stanje u kojem Nižić trenira, a nije spreman igrati.

Split, 250718.
Konferencija za medije u Novinarskom salonu stadiona u Poljudu povodom sutrasnje utakmice izmedju HNK Hajduk i PFC Slavia iz Sofije.Izjave su dali treneri obje momcadi nakon cega su obje ekipe odradile trening.Sutra se igra 2. kolo za kvalifikacije UEFA Euro lige.
Na fotografiji: trener Zeljko Kopic i kapetan Zoran Nizic
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX

Kada će biti spreman, to je pitanje na koje se čeka odgovor. Možda za uzvrat protiv Steaue? Tko zna. Navijači čekaju odgovor, jer ovakva situacija nema nikakvog smisla. Istina je da Nižiću nije dopušteno ono što se omogućilo svim igračima koji su u proteklih godinu dana imali želju za realizacijom transfera, ali isto tako je činjenica da je Nižić profesionalac s pravima i obvezama u što, osim treninga, spada i pripremljenost za igranje utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 00:49