NEMA NI ZA MOBITEL

Pavličić izbacuje Varaždin iz Prve lige: 'Dosta je varanja igrača, sljedeći je Osijek!'

Iskreno rečeno, ponudili su mi nagodbu, ali da ništa ne plate. E, to neće ići. Više ne vjerujem. Ni njima ni bilo kome drugom. Predugo su šutjeli - rekao je Pavličić
Piše: Darko RužićObjavljeno: 22. veljača 2012. 14:33

Kao da je nestao s lica zemlje. Dugo je bio ozlijeđen. U međuvremenu operiran. Prvoligaš s Drave mu je kruto priopćio da na njega više ne računa. A njega nigdje. Šutnja u Gradskom vrtu.

- Ah, što ćete, dugo u Osijeku nisam dobio plaću. O ugovornim ratama da i ne govorim. Ne mogu platiti mobitel pa mi je isključen. Onaj na pretplatu. Sada sam nabavio drugi, na karticu, pa koliko potrošim. Dok imam i mogu podnositi troškove - objasnio je mijenjanje brojeva mobilnih telefona Milan Pavličić.

Izbacujete li Varaždin iz Prve HNL?

- Ja ne! Sami su krivi što su se doveli u nastalu situaciju, a ona nije od jučer. Dugo su se, predugo, oglušivali na ispunjenje mojih potraživanja. Odbijali su čak i istinu da je taj dug doista nastao. Primio sam odluku Arbitražnog suda kojom mi je dano za pravo još u kolovozu prošle godine. Primio ju je i Varaždin. No, u roku od petnaest dana, koliko mu je određeno za izmirenje duga, nije učinio ništa - tvrdi Pavličić.

- Šutjeli su k'o ribe. Dugo vremena. Osporavali su postojanje duga, upustili se u dokazivanje nedokazivoga. Na kraju su izgubili čak i pred Međunarodnim sportskim sudom. Sada, kao posljednje, i pred Komisijom za žalbe HNS. To ih je valjda i nagnalo da se baš jučer jave i predlože mi nagodbu. Spreman sam i na tako što iako ne znam, sumnjam, da će Varaždin do petka nešto uspjeti napraviti. Ustvari, iskreno rečeno, ponudili su mi nagodbu, ali da ništa ne plate. E, to neće ići. Više ne vjerujem. Ni njima ni bilo kome drugom.

Iz te se njegove posljednje rečenice jasno dalo naslutiti da gnjev koji se nakupio u njemu nije uperen isključivo prema Varaždincima. Nije, naime, tajna da i od Osijeka potražuje priličan novčani iznos.

- Dužan mi je Osijek. To je točno. U siječnju sam pokrenuo postupak pred Arbitražnim sudom HNS-a, a saznao sam kako će moj predmet doći na red tek u ožujku. Dakle, Osijek će dobiti na vremenu i proljeće odigrati, što se mog duga tiče, bez problema. Ali neka, kad-tad doći će i on na red, i Osijek će morat platiti ili će ga dočekati jednaka sudbina kao i Varaždin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:24