MISTERIJ U MAKSIMIRU

Pedro Morales otišao u Čile! Zašto se nije strpio i primio medalju za Kup i prvenstvo?

Zar nije logično da primi medalje za osvojeno prvenstvo i Kup na predstojećim plavim feštama? Zar je baš tako hitno da je morao odmah u domovinu?
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. svibanj 2011. 11:00

Pedro Morales u srijedu je napustio Maksimir! Spremio je svoje stvari i odletio u - Čile! Zašto je Čileanac prije kraja sezone napustio plavu svlačionicu? Službeno klupsko objašnjenje glasi: “Ima problema s leđima, pa ionako ne bi konkurirao za utakmice sa Splitom i Varaždinom. U Čile se otišao liječiti.”

To je točno. Morales zaista ima problema s tim dijelom tijela, pa gotovo sigurno ne bi nastupio u posljednje dvije utakmice Modrih.

Međutim, ipak nije jasno zašto nije pričekao još tjedan dana s odlaskom u Čile? Zar nije logično da primi medalje za osvojeno prvenstvo i Kup na predstojećim plavim feštama? Zar je baš tako hitno da je morao odmah u domovinu?

Možemo samo špekulirati, ali u ovom trenutku i podsjetiti kako je Morales izrazio želju za odlaskom iz Dinama. To je jasno rekao u intervjuu čileanskim medijima, a nakon povratka u Zagreb nije demantirao niti riječ. Morales drži da u Dinamu ne igra dovoljno, a njegovi poznanici kažu nam da ga nije odobrovoljio niti odlazak trenera Halilhodžića. Smatra da ga nedovoljni broj utakmica za Dinamo, te slaba liga mogu udaljiti od reprezentacije Čilea.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 10:19