REAKCIJA SVLAČIONICE

PERIŠIĆ: 'Talijane je spasio prekid!; VIDA: 'Neki navijači neka više ne dolaze'

"Nadam se kako hrvatski navijači više neće stvarati ovakve probleme' - dodao je strijelac Perišić
Piše: HinaObjavljeno: 17. studeni 2014. 00:51

Ivan Perišić je istaknuo kako je 'hrvatska reprezentacija loše ušla u utakmicu, no potom je sve do prekida držala konce igre'.

- U prvih 15 minuta smo odigrali malo lošije, no kasnije smo držali sve konce igre. Žao mi je što u samoj završnici nisam iskoristio sjajnu priliku - kazao je Perišić koji je prokomentirao i nemile scene s tribina.

- Nadam se kako hrvatski navijači više neće stvarati ovakve probleme i kako više neće biti takvih scena. Italiju je spasio prekid, jer su tijekom pauze posložili redove.

Domagoj Vida smatra kako je prekid spasio Italiju od poraza.

- Igrali smo dobro, bili smo bolji i da nije bilo prekida možda bi pobijedili. Navijači su nas 'zeznuli'. Neka takvi navijači više ne dolaze na utakmice - naglasio je hrvatski stoper.

– Zadovoljan sam kako smo odigrali i šteta je da nismo ostvarili pobjedu. No, budemo li tako nastavili igrati biti će još lijepih trenutaka za Hrvatsku. Nama Luka Modrić puno znači, ali večeras smo pokazali da možemo dobro odigrati i bez njega.. Prekidi? A što reći, nakon svega što smo dobro učinili morali smo strahovati da li će se prekinuti utakmica…- kazao je Rakitić.

Ivica Olić upisao je stoti nastup u dresu hrvatske reprezentacije i kao i uvijek dao 100% na terenu i protiv Talijana.

- Uzeli smo važan bod ali po igri smo zaslužili tri. Šteta samo što nas je prekid zaustavio u trenutku kada smo pritiskali za vodstvo. Znali smo da ćemo imati 2-3 prilike i da ih moramo iskoristiti. Meni je izbačena lopta sa linije, Perišić je također imao zicer…Htio sam jubilej stote utakmice obilježiti pozitivnim rezultatom, ali eto, mogli smo i više uzeti. Šteta i zbog fantastične atmosfere što su neki neodgovorni pojedinci izazvali prekid. To je žalosno. Mi smo večeras igrali za Hrvatsku, a ne za nekog predsjednika ili što ja znam. Nadam se da se takve više neće pustiti na stadion i da narušavaju sjajno ozračje koji su stvorili većina hrvatskih navijača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 08:31