Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

PETEV NEZADOVOLJAN SVOJIM IGRAČIMA, TOPLAK SE POŽALIO NA SUĐENJE 'Bilo je gore od onog u Vinkovcima. Rijeka će pomesti Dinamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2017. 20:26

Po jedan gol u završnici svakog poluvreman donijeli su Dinamu 2:0 pobjedu protiv Intera u 23. kolu HNL-a. Nakon susreta Dinamov trener Ivajlo Petev nije djelovao najzadovoljnije usprkos upisana tri boda.

- Smeta me što smo u prvom poluvremenu mogli riješiti utakmicu, a to nismo učinili. Danas smo propustili šansi za dvije utakmice! Mislim da nam koncentracija nije bila na razini kao prije tri dana protiv Splita. Ali, to su greške iz kojih moramo učiti kako nam se ne bi ponavljale. Mogli smo sve riješiti u prvih 20-25 minuta pa bi na kraju sve drukčije izgledalo. Napravili smo puno individualnih pogrešaka koje su suparniku otvarale prostor za kontranapade. Nije bilo kombinatorno onako kako smo željeli, dečki su prilikom dodavanja bili nestrpljivi - istaknuo je trener Petev.

U 15. minuti Gordon Schildenfeld je morao napustiti travnjak zbog zadobivenog udarca.

- Dobio je udarac u list, na isto mjesto kao i na utakmici protiv Splita. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Vidjet ćemo za nekoliko dana.

Na kraju je trener Petev odgovorio na pitanje zašto je Ante Ćorić utakmicu odgledao s klupe.

- Ćorić je prije tri dana protiv Splita odigrao svih 90 minuta, a kako je još na pripremama bio malo ozlijeđen, danas smo ga odmarali.

Trener Zaprešićana Samir Toplak bjesnio je nakon susreta u mix zoni.

"Ovo je suđenje bilo gore nego ono u Vinkovcima! Tamo je bio samo jedan krivi detalj, tu ih je bilo puno više...Rijeka će pomesti Dinamo'.

Na službenoj je presici bio puno blaži i spustio je loptu na zemlju.

- Pristup je bio dobar, a kod 0:0 promašili smo dva zicera. Kad se to promaši, onda se u Maksimiru ne možeš nadati nečemu većem. Izigrali smo mi dosta toga, ali nedostajao je taj završni pas, završni udarac.

Onda se dogodilo ono što se počelo stalno događati nakon Dinamovih utakmica. Toplak je ipak spomenuo sudačku trojku:

- Čestitam sucima na vrhunskom suđenju!

Čestitka je, dakako, bila sarkastične prirode.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 18:02