DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ČITATELJI SN ODLUČILI

Pogledajte idealnih 11 po - vašem izboru: Najjači sastav HNL-a predvodi atomski tercet topnika

Rezultati ankete Sportskih novosti povodom završetka sezone SuperSport HNL-a
Piše: SNObjavljeno: 30. svibanj 2023. 17:52

U jučerašnjoj anketi Sportskih novosti povodom završetka sezone SuperSport HNL-a, pitali smo vas da odaberete najboljeg igrača prvenstva na svakoj poziciji. Vaši odgovori uglavnom su bili jednosmjerni i nedvojbeni. Pogledajte kako prema čitateljima SN izgleda najbolja 11-orka hrvatskog klupskog nogometa.

Dominik Livaković je među vratnicama sa 63 posto dobivenih glasova, uvjerljivo je nadjačao drugoplasiranog Lovru Majkića (23 posto) iz Istre 1961, dok se ostatak glasova rasporedio na Labrovića, Čavlinu i Zeleniku.

Središnji branič je Dinamov Josip Šutalo sa 73 posto vaših glasova u kombinaciji s Istrinim Einarom Galileom (7 posto). Četvorku obrambene linije na desnom beku upotpunjava član Modrih Stefan Ristovski (74 posto), a na lijevom Hajdukov Dario Melnjak (58 posto).

Za središnjeg veznog izabrali ste dinamovca Josipa Mišića (32 posto). S desne strane vezne linije stoji igrač ‘Bilih‘ Emir Sahiti (46) s 13 posto glasova više od modrog Darija Špikića, dok je s lijeve Luka Ivanušec (73 posto).

U vrhu napada je Marko Livaja s 55 posto osvojenih glasova, a kao najbolje igrače ofenzivne linije još ste odabrali riječkog Matiju Frigana (18 posto) i Dinamovog Brunu Petkovića (17 posto).

image

Najboljih 11 HNL-a po izboru Sportskih novosti

SN

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:10