VOJKO BASIC Cropix
Stigao vrlo povoljno

Pojačanje na Kajzerici uoči okršaja s Hajdukom! Toplakovu momčad osnažio argentinski napadač

U 56 utakmica argentinske Primere Nacional postigao 16 golova, a prošao je puno klubova
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 31. ožujak 2021. 17:54

Trener Lokomotive Samir Toplak u velikim je problemima uoči subotnjeg domaćinstva Hajduku (Kranjčevićeva, 12.55 sati). Napadač Ibrahim Aliyu još je izvan trenažnog procesa, ozljeda koljena očito je teže prirode nego se pretpostavljalo nakon prvih pregleda i zasad se još ne zna kad će početi trenirati.

Nadalje, četvorica reprezentativaca svojih zemalja - Papadopoulos (Grčka), Kallaku, Cokaj (obojica Albanija) i Cipetić (BiH) – vraćaju se u Zagreb tek u četvrtak navečer i na treningu bi s klupskim suigračima trebali biti samo u petak. Grčki i albanski reprezentativci putovat će automobilima do Hrvatske i sigurno je da će biti i te kako umorni po dolasku u Zagreb.

Podsjetimo da su za okršaj sa Splićanima zbog žutih kartona suspendirani Lešković, Cokaj i Šimić, pa je jasno da je Toplak suočen s golemim problemima koji mu stvaraju glavobolju. Jedine su dobre vijesti s Kajzerice oporavak napadača Irfana Hadžića i dolazak 24-godišnjeg Alana Bonansee, argentinskog napadača, koji je preselio među Lokose kao slobodan igrač.

Bonansea je u 56 utakmica argentinske Primere Nacional postigao 16 golova, a tijekom karijere igrao je za Almagro, Lanus, Atletico de Rafaela i Club Atletico Rosario Central, koji mu je bio posljednja postaja. Vrijednost na TM-u mu je 275.000 eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
15. travanj 2024 08:36