Damir Krajač/Cropix
STAVIT ĆE IH NA ISTOK

Poklon iz Zagreba: Stare sjedalice iz Maksimira završile na Šubićevcu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2011. 16:55

Iz Zagreba je u Šibenik stigla pošiljka s oko tisuću plavih plastičnih sjedalica. Doznajemo da je riječ o sjedalicama sa sjeverne maksimirske tribine, koje su stajale tamo do nedavnog preuređenja Dinamovog stadiona. Direktor NK Šibenik Marko Karađole nam je rekao da je to poklon grada Zagreba te da klub uz pomoć lokalnih tvrtki namjerava iste postaviti na istoku Šubićevca.

Ulaznice za Blackburn najjeftinije, za Liverpool najskuplje

BBC je objavio rezultate istraživanja o cijenama ulaznica za nogometne utakmice u Engleskoj i Škotskoj te je došao do zaključka da je na utakmice Blackburna najjeftinije, a na utakmice Liverpoola najskuplje otići.

Blackburn po cijeni od 17,50 funti nudi paket u koji ulazi ulaznica i program za utakmicu, komad pite i šalica čaja, dok isti taj paket na Anfieldu, domu nogometaša Liverpoola, stoji 46,95 funti. Nakon Blackburna najjeftiniju 'poslijepodnevnu zabavu’ nude Wigan (21,60), Wolverhampton (28), Bolton (28,50) i Aston Villa (29,10), dok se od najjačih klubova tek na 11. mjestu nalazi engleski prvak Manchester United sa cijenom od 35,60 funti za paket. Ako želite gledati Tottenham morali biste izdvojiti 40 funti, a ukoliko želite vidjeti Arsenal morali biste iskrcati 44 funte, odnosno oko 430 kuna.





Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:25