Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
'A DINAMO S JUNIORIMA...'

POLA HRVATSKE SE NESLAĐUJE, POLA TUGUJE 'I pape i dida umiru od stida...', 'Vraćam pretplatu!', 'Hajduk nije najjači ni u svome gradu!'...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2016. 09:00

Na šokantan je način Hajduk ispao iz Hrvatskog kupa i to već u četvrtfinalu, a poraz od Splita pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama i forumima.

U trenucima kad su svi čekali da sudac označi kraj i da Hajduk s 1:0 ode u polufinale Kupa, na 'druženje' s Dinamom, Rijekom i Osijekom, dogodio se rijetko viđeni preokret.

RNK Split je na svom Parku mladeži izborio izjednačenje u 93. minuti (strijelac je bio Sandro Ugrina), a potom u produžecima dotukao Bijele i gotovo uništio sezonu kluba s Poljuda.

Golove možete pogledati na našem portalu, a donosimo i pregled komentara s društvenih mreža koje su užarene - od bijesa, tuge, ali i naslađivanja.

Najčešće pitanje koje se postavlja je odlazak trenera Marijana Pušnika...

----------------------------------------------------------

"Adio Pušnik. Ako Pušnik ovo preživi, vraćam preplatu!

Kaj ti imaš pretplatu? Blago tebi. Uživaš u predstavama.

Nakon ovakve briljatne igre Hajduka, gdje je pokazao sav svoj talent i raskoš, sutra odmah idem uplatiti dionice "Naš Hajduk" i to ću uplatiti 1911 kuna.

Ovaj Hajduk nije najbolji u nogometu ni u svom gradu!

Ljudi moji jeli to moguće. Moguće je moguće. Uvijek bolji pobjedi...

Treba odmah istupit iz lige, i prosvjed na rivi naravno, tj 'triba'...

Sad se mogu koncentrirat na obranu četvrtog mjesta na turniru u Gabeli

I pape i dida umiru od stida...

Valjda je vrijeme da se zahvale prodavaču magle. Od početka sezone nikakvog koncepta, nikakve igre, nikakve ideje, nikakve taktike. Gotovo svi bodovi skupljeni na individualnu kvlitetu. S dobrim trenerom ova ekipa po meni dosta može, jer tu ima dosta kvalitete, ovako igrači propadaju, klub i navijači trpe.

Ma Mamić je za sve kriv

Dinamo sa juniorima prolazi bez problema ekipu bolju od Splita a kmečavci sa prvom ekipom puše od drugoligaša.Traži se krivac koji mora biti izvan Poljuda. Mamić, Šuker, sudac, HNS, semafor, bura,Trump, Merkelica...?

Dok je Kek skidao kapu igračima na pokazanim igrama, Pušnik je skidao kapu Torcidi. Tko je na kraju pogriješio?

Hajduk je toliko nesposoban da čak ni pobjedu koju su rekli da ce posvetiti Pušniku (ili nekom njegovom nisam bas upućen) ne mogu ostvariti

Nemaš para - nemas igrača i gotova priča i sve dok nema dobrog gazde neće ni bit dobrog Hajduka

Split nije nešto ali Hajduk je katastrofa. Bravo Splite a VI hajdukovci nastavite cviliti i dalje da su svi protiv Hajduka

---------------------------------------------------------------------

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 11:15