Damir Krajač / Cropix
SASTANAK U DONJECKU

Pomirili se Dudu i Bilić: 'Sve je bilo opušteno, s obje strane. Takvi moramo i na Euro'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. prosinac 2011. 11:55

Eduardo je u petak zabio kijevskom Arsenalu, jedan ili dva, budući da se pogodak za 4:0 Šahtara negdje vodi kao autogol.

- Nema veze, jedan gol više ili manje na mojem kontu - kazao je dobro raspoložen, iako mu nije drago što Hrvatska neće igrati u Ukrajini. Kao što je najavljeno, posjetio ga je Slaven Bilić. Osim izbornika na večeri su bili Asanović, Jurčević i Gavran, te dakako Srna i ovdašnji fizioterapeut Gršković. Između vas i izbornika nema nesuglasica?

- Nema. Važno je da smo se plasirali na Euro, a sve ostalo su slatke brige. Svi shvaćamo kad je dobro, a kad je loše.

Nakon Turske niste bili zadovoljni malom minutažom. Je li vam Bilić kazao da na vas ozbiljno računa?

- Je, ali ne bih o detaljima razgovora. Sve je bilo opušteno, s njegove i moje strane. Takvi moramo čekati Euro, uživati što smo tamo i spremiti se da odigramo najbolje moguće. Ljudi u Hrvatskoj zahvaljuju nam zbog plasmana, a na nama je da cijelu zemlju razveselimo. Što se mene tiče, samo da bude zdravlja, pa ću prvi put na takav turnir.

I zabiti premijerni gol.

- Nadam se.

Nismo mislili razgovarati o Zdravku Mamiću, ipak ta se teme nametne...

- Ovo je sve postao cirkus, on svaka dva dana saziva press-konferencije, a ja moram demantirati sve što je rekao. Tamo maše s nekim papirićima i pokušava neku svoju priču baciti na sentimentalnost. Ja sam žrtva, a on želi izokrenuti stvar i prikazuje sebe žrtvom. Znam da su ti ugovori ništavni.

Inače, što se tiče kuće u Zagrebu, nad kojom je provedena ovrha, ona je i dalje u Eduardovom posjedu samo što je ne može prodati. Dok se ne okonča sudski postupak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:59