Drago Sopta/Cropix
JURČIĆ NAKON PORAZA

'Poraz od 4:0 nije realan, ali mi moramo naučiti što to znači igrati u Ligi prvaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2011. 00:06

Dinamov trener Krunoslav Jurčić nakon utakmice nije djelovao nimalo utučeno zbog zvučne pljuske 'zalijepljene’ u amsterdamskoj Areni. Dakako, 'četvorka’ u modroj mreži nešto je što nikoga u Dinamu ne može činiti sretnim, kao ni dojam koji je hrvatski prvak ponudio...

- Doživjeli smo težak poraz, doista nismo očekivali takvu razliku u pogocima. Naravno, čestitam Ajaxu na izvanrednoj utakmici, ali isto tako čestitam i svojim momcima, koji su se borili, parirali koliko su god mogli. Na žalost, nije bilo dovoljno za ugodniji rezultat u Amsterdamu protiv raspoloženog Ajaxa. Nizozemci su odigrali odlično, njihovo brzo mijenjanje pozicija i odigravanje nakon dodira-dva činili su nam velike probleme, jednostavno nismo imali odgovor za takav način igre - priznao je Dinamov trener.

Nova utakmica, novo pogoršanje skora. Dinamo još uvijek nema ni postignutog pogotka, a kamoli osvojenog boda...

- Ja od prvog trenutka kad smo se plasirali govorim da ovu Ligu prvaka trebamo iskoristiti za učenje. Realnost Dinama možda i nije 4:0 protiv Ajaxa, također realnost nije ni činjenica da nismo zabili gol u skupini, ali sve ovo s čime se susrećemo pomoći će nam u budućnosti - konstatira Jurčić, koji je istaknuo zadovoljstvo što je forma Milana Badelja u usponu.

Dinamo je najgora momčad Lige prvaka, a slijedi najgora utakmica. Strašni Real usred Madrida...

- Što reći? Idemo u Madrid, dat ćemo sve od sebe protiv Reala, želja mi je da igrači probiju svoje limite.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:31