SRDJAN VRANCIC/CROPIX
SPEKTAKL NA KANTRIDI

‘Poremetilo nas je isključenje, ali kapa dolje mojim igračima! Ali i sucu, koji je imao jednak kriterij‘

Vidjeli smo dobru utakmicu, tri gola, tri crvena kartona, dva poništena gola, ali i probleme s reflektorom
Piše: SNObjavljeno: 02. kolovoz 2020. 23:57

Nakon 0-3 na Kantridi vrlo vjerojatno nećemo vidjeti povratak Orijenta u HNL, jer Istra 1961 u ovome trenutku ipak je - bolja momčad. Vidjeli smo dobru utakmicu, tri gola, tri crvena kartona, dva poništena gola, a u jednom trenutku i jedan reflektor ukrao je šou...

"Istra je zasluženo pobijedila. Pokazali su da su oni prvoligaši, a mi još uvijek drugoligaši jer su iskoristili naše darove. Očekivao sam da ćemo u uvodu biti malo pod dojmom zbog dugačke pauze koja je iza nas, ali kasnije smo se stabilizirali, uspijevali raditi što smo radili kroz treninge", rekao je Faust Budicin, trener Orijenta.

Komentirao je rano isključenje.

"Da, poremetilo nas je isključenje, ali kapa dolje mojim igračima jer su dali zadnji atom snage. Ostaje samo žal što smo radili jeftine pogreške"

Sudac?

"Čestitao bih sucu, imao je isti kriterij. Vidi se da je dobar sudac"

Trener Istre 1961 dakako zadovoljan je odrađenim "prvim poluvremenom".

"Ostvarili smo važnu pobjedu, iako još ništa nije gotovo. U Puli ovo treba potvrditi. Otvorili smo dobro utakmicu, zabili rani gol, nažalost, promašili smo nekoliko izglednih šansi. Rezultat je mogao biti i izraženiji, ali čestitam Orijentu jer su odigrali dobru utakmicu.", zaključio je Ivan Prelec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 20:18