Mirta Šurjak s trenerom Hajduka Harijem Vukasom nakon derbija
 SCREENSHOT: INSTAGRAM
IPAK SE OGLASILA

Poruka je poslana! Pogledajte koju je sliku i stih objavila Mirta Šurjak nakon odbijenice dinamovaca

Zanimljivu poruku napisala je voditeljica ‘Hajduk digitala‘ uz fotku emisije nakon derbija
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2020. 11:22

Neobičnu situaciju nakon derbija na Poljudu odlučila je, čini se, u pomirbenom tonu okončati Mirta Šurjak.


Podsjetimo, nogometaši Dinama nisu nakon 2:1 slavlja u subotnjem derbiju došli dati izjave u Hajdukovu emisiju koju vodi Mirta Šurjak, a potez je nakon utakmice objasnio glasnogovornik Dinama Alen Lesički.


''Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji često to eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Europi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom'', bilo je objašnjenje iz Dinama na koje brzo stigao odgovor iz Hajduka.


''Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: 'ne bi ni vi došli u našu emisiju'. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo''.


Priču je svatko okrenuo na svoj način, a u ponedjeljak se u svome stilu oglasila i Mirta, u opuštenom tonu, spuštajući loptu na zemlju.


"Use your smile to change the world. Don’t let the world change your smile/Koristi svoj osmijeh da bi mijenjao svijet. Ne daj svijetu da promijeni tvoj osmijeh", napisala je voditeljica 'Hajduk digitala' uz fotografiju iz emisije nakon derbija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 05:27