RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SN DOZNAJU

Potres na Maksimiru: Damir Krznar je podnio ostavku, a Dinamo odmah našao novog trenera!

Dinamo će protiv Hajduka u velikom nedjeljnom derbiju voditi - bivši trener Bijelih!
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. prosinac 2021. 22:14

Damir Krznar više nije trener Dinama! Onog trena kad je i sam izjavio da preuzima odgovornost, da je krivica za poraz samo njegova bilo je jasno što se sprema. Iako, još sat vremena nakon utakmice protiv Rijeke i ispadanja iz Kupa činilo se da će Krznar voditi momčad protiv Hajduka, da u Dinamu jednostavno nemaju alternativu, nadali su se svi da će jutro biti 'pametnije' od večeri i da će Krznar ostati trener. Barem za derbi s Hajdukom. No, onda je stigla informacija da je Krznar sam podnio ostavku, a i klub je izdao priopćenje:

'Nakon utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke, trener Damir Krznar podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera prve momčadi Dinama. Klub će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost. Treneru Krznaru zahvaljujemo na uspjesima koje je prva momčad ostvarila u njegovom mandatu na klupi Dinama, na fantastičnoj pobjedi protiv Tottenhama, na povijesnom četvrtfinalu Europa lige i osvojenoj dvostrukoj kruni u sezoni 2020/21. te na osiguranom proljeću u Europi ove sezone - piše u priopćenju'.

image

Željko Kopić

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Kako saznajemo Modre će do kraja polusezone voditi s klupe Željko Kopić! Aktualni šef omladinske škole tako će opet sjesti na klupu i 'debitirati' protiv Hajduka, čiji je već trener bio. Druga opcija bio je, navodno, Ante Čačić, no u Maksimiru su se do Božića odlučili dati priliku Željku Kopiću. Bit će i promjena u stručnom stožeru...

Predstavljanje novog trenera na Maksimiru su najavili za četvrtak u 11 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:29