Admir Buljubasic / CROPIX
SLUČAJ VUČEMILOVIĆ

Povjerenik za suce poručio Ćiri Blaževiću: 'Nisam ja jukebox da ispunjavam želje!'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 04. travanj 2013. 21:57

Ivan Peraić, povjerenik za suce I HNL:

- Da, u četvrtak me netko zvao s nepoznatog broja. Javio sam se i čuo - Ćiru Blaževića! Naravno, znamo se dugo, naravno da mi nije jasno što je htio. Spominjao je suca utakmice s Dinamom, Vučemilovića, nešto prigovarao. Ne razumijem njegovu akciju; što je htio, nije ovo emisija po željama, nisam ni ja jukebox u koji ubaciš žeton i čuješ pjesmu koju hoćeš...

Peraić u nastavku:

- Blažević se na Vučemilovića ljutio zbog kaznenog udarca za Inter, ovog proljeća u Zaprešiću. Ljutnja je bila neopravdana, sudac nije pogriješio. Vučemilović je internacionalac, jedan od relativno malobrojnih sudaca I HNL koji za sada nije kažnjavan kratkotrajnim seljenjem u II HNL. Prema tome, utakmicu Zagreb - Dinamo zaslužuje, po svemu!

Povjerenik je rekao i ovo:

- Katkad me netko, dakako, uzalud, nazove iz nekog kluba. Pa i iz Zagreba. Iz Dinama nikada nitko, ni ka da! Plave očito ne zanima tko im sudi. Da ih i zanima, da zanima bilo koga, ja s tim nemam ništa. Svoj posao radim odgovorno i profesionalno. Nikome ništa nisam dužan, niti sam ikome išta obećao. Prema tome, gospodine Blaževiću, javili ste se na pogrešnu adresu!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 08:23