BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX Cropix
HOĆE LI TRAŽITI NOVO RJEŠENJE?

Poznato koliko će izbivati Dinamov stoper, Modrima ponuđen i Mateo Pavlović iz Francuske!?

Koliko će Dinamo dugo biti bez danskog stopera Rasmusa Lauritsena?
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. kolovoz 2021. 17:15

Dobili smo u petak službeni odgovor iz kluba na temu njegove ozljede, čini se da ipak nije riječ o onom težem slučaju, da uz mišić aduktora nije stradala i tetiva.

- Provedenom dijagnostikom ozljede Rasmusa Lauritsena utvrđeno je oštećenje mišića natkoljenice te je odmah započeo s fizikalnom terapijom u pretpostavljenom trajanju od nekoliko tjedana - stoji u odgovoru.

Iz toga se može zaključiti da je dijagnoza na tragu onoga što je rekao i Damir Krznar, da će Lauritsen biti izvan travanjaka oko mjesec dana, vjerojatno će to biti minimalno mjesec dana. U Maksimiru su najavili mogućnost da bi mogli potražiti alternativno rješenje na stoperskoj poziciji bude li Lauritsen dulje izbivao, igrača koji će ‘zakrpati‘ izostanak odličnog Danca. Puno je imena u Dinamovoj arhivi, a čuli smo da je među stoperima ponuđen i Mateo Pavlović. Igrač francuskog Angersa, koji se u Ligue 1 bori s Neymarom, Mbappeom i društvom ima ugovor još dvije godine, ali znamo da mnogi francuski klubovi imaju financijskih problema pa njegov transfer ne bi bio velik financijski zalogaj.

Daleko od toga da je Pavlovićevo ime jedino ‘na stolu‘, ali pitanje je i hoće li Dinamo uopće tražiti novo rješenje, kad bi Lauritsen ipak mogao biti na terenu prije no što se očekivalo. (tn)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:12