Dvoboj vratara Josipa Posaveca i Ive Grbića tijekom dvoboja Hajduka i Lokomotive na Poljudu u veljači
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
TRAŽENI GOLMAN

Pozvao ga je i Dalić: Jedan od najboljih vratara HNL-a na meti čak tri renomirana europska kluba

Ima 24 godine i višegodišnji ugovor, govori kako su mu ambicije vezane za HNL, ali...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. svibanj 2020. 13:19

Ivo Grbić tražen je vratar u Europi. Jedan od najboljih čuvara mreže u Prvoj HNL, kojeg je izbornik Zlatko Dalić stavio na pretpoziv za turnir u Kataru koji je potom otkazan, na meti je klubova iz više zemalja. Najveće zanimanje za njega pokazuju belgijski Anderlecht te njemački Schalke i Freiburg.

Anderlecht trenutačno financijski ne stoji bajno, pitanje je koliko je kadar ponuditi Lokomotivi, međutim on je želja najvećeg belgijskog kluba. U isto doba zagrijali su se bundesligaši Schalke i Freiburg. Sigurno ne bi bili loše lokacije za Grbićev nastavak karijere.

Schalke ostaje bez Alexandera Nübela, mladića koji je dogovorio transfer u Bayern kao slobodan igrač i prvi cilj mu je odlični 27-godišnji Alexander Schwolow iz Freiburga, a drugi Grbić. No, ako Freiburg ostane bez “jedinice” i on gleda golmana Lokomotive kao potencijalno rješenje za sljedeću sezonu.

Grbić ima 24 godine i višegodišnji ugovor s Lokosima, govori kako su mu ambicije vezane za klub s Kajzerice, međutim tržište diktira konačne odluke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 00:51