Vlado Kos/ CROPIX
OGORČENI VINKOVČANI

Predsjednik Cibalije: 'Ovo su prvi suci koji su otišli bez večere. Gov..., rekao sam mu'

Govorio je predsjednik Šimić i o tome kako delegacija Cibalije treba poći u Rusanovu i da je to jedini način da se dođe do pravde, a o Strahonji je i rekao 'pogriješio je zanimanje'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2011. 13:22

Nakon utakmice protiv Hajduka predsjednik Cibalije Petar Šimić bio je silno nezadovoljan suđenjem Strahonje pa je novinarima kazao:

- Za suca je bolje da se bavi drugim poslom jer je pogriješio zanimanje, ovo nije posao za njega, kazao je Šimić.

Svjedoci još govore da je dodao kako će “ovo biti prvi suci koji će Vinkovce napustiti bez večere”. Govorio je Šimić i o tome kako delegacija Cibalije treba poći u Rusanovu i da je to jedini način da se dođe do pravde. Nedugo potom susreo se s trenerom Samirom Toplakom kojem je pri ulasku u automobil kazao:

- Onome gov.... sve sam rekao što mu spada. Bit će mi jedino žao ako me diskvalificiraju ali ja sam čvrsto iza vas jer dobro ste igrali - kazao je predsjednik Cibalije svom treneru u zanimljivom “trećem poluvremenu dvoboja”

POGOTKE S UTAKMICE CIBALIA - HAJDUK POGLEDAJTE OVDJE!

Tomislav Čuljak je nakon utakmice kazao:

- Po prikazanoj igri Hajduk nije bio bolja momčad i zaslužili smo barem bod. Ipak, čestitam Splićanima, a i mojim suigračima na odigranoj utakmici.

Mladen Bartolović bio je mnogo oštriji:

- Hajduku nismo dopuštali da nas ugrozi, međutim, taj gol nas je poljuljao. Ipak, nakon njega smo stvarali prigode, a oštećeni smo za nedosuđeni jedanaesterac, koji bi utakmicu odveo u drugom smjeru.

Ahmad Sharbini:

- Nismo odigrali onako kako znamo, no došli smo po tri boda i uzeli ih, a to je najbitnije.

Ljubo Miličević:

- Znali smo da će biti borbe u Vinkovcima. Trener nam je rekao da zaboravimo na dojam, da je bitan rezultat i nova tri boda koja smo i osvojili. Možda smo ga malo previše poslušali.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 12:32