TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
CIJEPIO SE

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan je na Covid-19: Osjetio je simptome početkom tjedna

Predsjedniku želimo oporavak te fizički povratak svim radnim obvezama – poručili su iz Hajduka
Piše: Frane Vulas/SDObjavljeno: 11. kolovoz 2021. 14:29

Predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan je na Covid-19. Osjetio je zdravstvene poteškoće odnosno simptome početkom ovog tjedna, testirao se i ispostavilo se kako je zaista „pokupio” virus. Zbog toga je prvi čovjek „bijelih” završio (ostao) u izolaciji. Međutim, nije bio u kontaktu s igračima tako da za njih nema straha dok su njegovi bliži poljudski suradnici s kojima je proteklih dana bio u kontaktu svi negativni.

Na ovu temu kontaktirali smo Hajduk. Evo što su nam s Poljuda odgovorili.

- Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan je na COVID-19. Čelni čovjek Bijelih od ponedjeljka ujutro osjetio je simptome, te se stavio u izolaciju do trenutka odlaska na testiranje koje je pokazalo da je zaražen koronavirusom. Valja napomenuti da je predsjednik Jakobušić primio cjepivo, te da je redovito testiran uoči svih službenih utakmica zajedno s momčadi, stožerom i ostalim djelatnicima Kluba.

Na osnovu uputa nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ stavljen je u propisanu samoizolaciju idućih deset dana. Predsjednik nije bio u bliskom kontaktu s prvom momčadi (čak ni tijekom utakmice s Goricom), a nekoliko djelatnika Kluba s kojima je bio u kontaktu tijekom vikenda je promptno testirano, a svi nalazi su pokazali negativan test.

Predsjedniku želimo što brži oporavak te fizički povratak svim radnim obvezama koje su trenutno pred njim – poručili su iz Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 13:45