Sandro Kulenović (lijevo)
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NA PRELOMNICI

Preokret u slučaju Dinamovog napadača prebačenog u 2. momčad?! ‘Jedan je od najtraženijih Modrih‘

Centarfor kojeg je Krznar prebacio u drugu momčad premišlja se oko sutrašnjice
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2021. 18:13

Kako prolaze dani, tako se pomalo i mijenja situacija oko Sandra Kulenovića, modrog napadača kojeg je trener Damir Krznar prebacio u drugu momčad.

Naime, kako saznajemo, iako je Kulenović odbio odlazak u redove engleskog velikana Nottingham Foresta, člana Championshipa, ne znači da na kraju neće završiti na Otoku. Naime, kako saznajemo, ipak postoji mogućnost da Kulenović završi u Nottingham Forestu, koji ga još uvijek želi vidjeti u svojim redovima, bez obzira na njegovu odbijenicu. To je samo dokaz koliko ga Englezi žele, a to se zaista mora respektirati. Po našim informacijama, Kulenović je uzeo time-out od nekoliko dana kako bi još razmislio.

Možda će vam se učiniti čudnim zašto je Kulenović odbio klub koji je krajem sedamdesetih dva puta bio prvak Europe? Pa, Kulenović je držao da će se nametnuti u Dinamu, te se skrasiti u Zagrebu. Proteklih godina je taj mladi dečko, koji ima samo 21 godinu, stalno mijenjao gradove, Torino, Varšava, Rijeka... Htio je jedno vrijeme igrati u svom rodnom gradu, u Dinamu. Zato je na prvu odbio Nottingham Forest, ali kad je prebačen u drugu momčad, onda je shvatio da to baš i neće ići...

E sad, sigurno se pitate zašto Englezi toliko inzistiraju na dolasku Kulenovića? Zato što trener Chris Hughton drži da mu treba upravo takav profil napadača. Što i nije neko čudo, Championship je zaista liga koja bi po svemu odgovarala Kulenoviću, snažnom momku, dobrom i robusnom skakaču. Ne samo to, Nottingham je pratio Kulenovića, posebno prošle sezone dok je igrao za Rijeku. U najjačim europskim utakmicama riječkog kluba Kulenović je bio jako dobar, i protiv Kopenhagena i Reala Sociedada, makar je zabio samo jedan euro-pogodak, u onom gostovanju i porazu od AZ Alkmaara (1:4). U HNL-u je, pak, zabio sedam pogodaka.

I tako, dok se Kulenović ipak približava Nottingham Forestu, turski mediji su objavili da ga želi dovesti Trabzonspor. Čak su Turci napisali da je to potvrdio i njegov menadžer Branko Hucika.

- Nisam to potvrdio niti jednom turskom mediju... Ali, možda će vam zvučati čudno, Kulenović je jedan od najtraženijih nogometaša plave svlačionice - kazao je Hucika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:18