Davor Zunic / CROPIX
FEŠTA U MOLDAVIJI

Presretni Riječani 'Ovo je dokaz koliko smo jaki! U skupini želimo - 'kapitalca'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 29. kolovoz 2014. 00:27

Kantrida će ponovno svjedočiti Europi. Tamo gdje nogometno i pripada od dolaska Matjaža Keka. Bravo Rijeko!

Riječani su sjedili u auli stadiona kao da nisu svjesni kakv su uspjeh ostvarili. Marin Leovac, naprimjer.

- Vidjelo se da smo htjeli pobjedu, možda čak i više od njih. Imali smo lijepu prednost s Kantride, znali smo da se moraju otvoriti. Baš i nismo očekivali 3:0, ali nećemo se žaliti ha, ha. Svaka čast svakom igraču, vrhunski smo to odradili. Slijedi nam naporna jesen na tri kolosijeka, ali zbog toga se igra nogomet. Budala je tko ne želi igrati u Europi! Volio bi u ždrijebu dobiti Inter ili Rapid Beč, na primjer, da se vratim u Austriju. Može i Turke ili Grke zbog atmosfere...

Anas Sharbini odigrao je malo manje od sat vremena kada je mjesto ustupio Zoranu Kvržiću.

- Bili su puno bolji na Kantridi, mislili smo da će biti još teže ovdje. Ova utakmica je dokaz koliko smo dobri i da rezultati nisu slučajni. Neće biti problem igrati u Europskoj ligi, ima nas puno. Ždrijeb? Ma tko dođe, dođe, ne znam ni tko je sve prošao dalje.

Andrej Kramarić odigrao je 90 minuta u čistoj špici, što mu baš i ne odgovara.

- Ma kako ne, u redu je sve to. Možda više volim igrat s partnerom, ali OK. Zasluženo smo pobijedili, dočekali svoje prilike i dotukli protivnike. Čim smo izvukli Šerif, znao sam kakve nas utakmice čekaju i na Kantridi i ovdje. Igraju isto, identično kao s Dinamom. Možda nismo ni svjesni kakav smo uspjeh ostvarili. Nemam želja u ždrijebu... Zapravo, neka bude netko razvikan.

Može li milanski Inter?

- Evo, može, odlično - rekao je Krama i otišao u veselu noć.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 03:01