Lokomotiva - Dinamo
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
ODUŠEVLJENI LOKOSI

PRIMALI ČESTITKE, PA 'OPALILI' VIŠE SELFIEJA S KLINCIMA NEGO DINAMOVCI Jedan od junaka: 'Ja sam jedini igrač u povijesti kojem je ovo pošlo za rukom'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. svibanj 2018. 10:16

Nogometaši zagrebačkog Dinama propustili su prvu od tri meč lopte za osvajanje naslova prvaka, nakon što su u susretu 34. kola na gostovanju izgubili od Lokomotive 1-3.

'Modrima' za promociju u prvaka trebaju tri boda u zadnja tri kola, no prvu priliku su propustili. Preostaju im još dvije prilike, susreti protiv Rudeša i Intera.

Golove za Lokomotivu zabili su Dejan Radonjić (4), Ivan Krstanović (13) i Ivan Šunjić (90+3), dok je pogodak za goste zabio Hillal El Arbi Soudani (66-11m).

Nogometaši Lokomotive izašli su s osmijehom nakon rušenja Dinama u Kranjčevićevoj (3:1). Zaslužili su pobjedu, primali su čestitke, čak su napravili više "selfieja" s klincima koji su ih čekali ispred nego Dinamovi nogometaši.

- Ja sam jedini igrač u povijesti koji je protiv Dinama igrao dva puta i oba puta pobijedio. Mislim da nitko neće ponoviti taj moj uspjeh. Zasluženo smo slavili. Imao je Dinamo neke prilike u drugom dijelu, ali imali smo ih i im, mogli smo zabiti još 3-4 gola... Ipak, vjerujem da će se Dinamo uspjeti dići i da će u sljedeće dvije utakmice uzeti naslov prvaka, ja im to želim - rekao je Bojan Knežević.

Ivan Krstanović prvi put je zabio gol Dinamu, a u nekim trenucima su se on i Radonjić rugali s Dinamovom obranom, kao da su oni momčad iz Lige prvaka, a Dinamo iz treće lige.

- Da to mi je prvi gol Dinamu, ali najvažnije je da smo mi pobijedili. Zaslužena je pobjeda, iako je Dinamo dobra momčad i mogao je u nastavku utakmice zabiti gol, no sretan sam zbog pobjede.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 00:41