JOSIP PIVARIĆ

'Pripremam se za prozivku na Kajzerici! Modri? Pa tko ne bi htio igrati u Dinamu!'

Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 06. siječanj 2012. 14:52

Josip Pivarić, 22-godišnji branič Lokomotive, ove bi zime Kajzericu mogao zamijeniti Maksimirom. Špekulacije oko njegovog odlaska prema Dinamu sve su češće, no Pivarić je i dalje član Lokomotive. Čvrsto na zemlji priprema se za prozivku koju će 9. siječnja na Kajzerici odraditi novi trener Plavo-bijelih Tomislav Ivković. Dinamo danas, odlaskom Cufrea, nema rezervnu opciju za lijevi bok, a Pivarić je već tjednima jedna od realnijih 'back-up’ opcija hrvatskog prvaka. No, što točno Pivarić može donijeti Modrima?

- Prijatelji, znani i neznani, ispituju me oko prelaska u Dinamo, no ja o tome stvarno ništa ne znam. Za sada me nitko od 'važnih’ ljudi nije kontaktirao oko toga. Vjerujte, potpuno sam miran, znam kako to ide između Dinama i Lokomotive, a daleko je još do kraja prijelaznog roka. Ja se pripremam za prozivku na Kajzerici - tvrdi Josip Pivarić.

Dinamo?

- Bože dragi, pa tko ne želi igrati u Dinamu!? Ne bih danas ni bio u Lokomotivi da ne sanjam odlazak u Dinamo, nego bih uzeo papire i išao dalje. Pa ja sam cijeli život u Maksimiru, 15 godina sam proveo u Maksimiru. Volio bih zaigrati s Modrima, kako ne!

Danas je prva Modra violina na lijevom boku Luis Ibanez...

- Čestitam dečku na zavidnoj polusezoni koju se mora respektirati. Pa kao bek je postigao 6-7 golova, odigrao nekoliko sjajnih utakmica. Naravno, ako dođem u Dinamo, ne očekujem da ću odmah zaigrati u udarnoj momčad, znam da moram biti strpljiv.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 18:30