Ivan Bebek I Marko Livaja na utakmici Hajduka i Lokomotive
 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
SKANDAL NA POMOLU

Procurila kontroverzna snimka Ivana Bebeka?: ‘Najbolje da u svaki meč na Poljudu krenemo s 2:0 za Hajduk‘

Nedosuđeni penal za Hajduk već danima je na naslovnicama, a priča je sada dobila ružan nastavak
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. rujan 2021. 15:34

Ivan Bebek izazvao je bijes navijača Hajduka nakon što u susretu s Lokomotivom nije svirao kazneni udarac na Livaji u 9. minuti.

Sudački stručnjaci Mario Strahonja, Mateo Beusan i Goran Tenžera bili su složni u tome da je penal trebao biti dosuđen, dok je predsjednik Komisije sudaca Bruno Marić stao na stranu Bebeka.

Danas se proširila audiosnimka, čija autentičnost još nije potvrđena, u kojoj Ivan Bebek komentira svoju odluku, ali i pritom vrijeđa kolegu s Dalmatinskog portala Blaža Duplančića, dok također ne govori blagonaklono o Hajduku i njegovim navijačima, piše Slobodna Dalmacija.

Bebek u snimci prvo vrijeđa kolegu Duplančića, a potom komentira spornu situaciju.

Poslušajte snimku:

"Kažem ti, Livaja se okreće, ovaj diže ruke, dolazi do nekog kontakta. Livaja svoju nogu gura malo u desno, dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta. Ok, da, ali lagani kontakt i onda on sam sebi zapne nogu. Mislim, to što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt, ovaj... Da Livaja nije u principu u svojoj kretnji, jednako kako je ovaj došao do Livaje, došao i on do njega. Tako da, mislim, to meni nije kazneni udarac i ne može bit kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proć, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ić da bi zadovoljili, ne znam, Hajduk ili navijački puk Hajdukov pa da ne bi oni onda mijaukali, onda najbolje da krenemo utakmicu sa 2:0 na Poljudu pa da onda nastavimo dalje, da možemo normalno sudit. Ali recimo, pričao sam s pet novinara splitskih i oni kažu da njima isto to nije dovoljno za kazneni udarac. Normalno, oni to nemaju muda napisat. Blaž Duplančić je to što je, uvijek je bio isti takav i umrijet će takav. Onaj tko je malo duže u nogometu, već je navikao na iste scenarije iz ove kuhinje dolje. Ma, nemam se snage više ni živcirat da ti budem iskren".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. listopad 2024 18:37