Marin Jakoliš
 VOJKO BASIC/CROPIX
KAZNENA PRIJAVA

Pronađen huligan koji je prijetio napadaču Hajduka i koji mu je išarao kuću nakon promašenog zicera!

Policija navodi da je ispisao grafit zbog ‘nezadovoljstva igrom sina oštećenog 55-godišnjaka‘
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2020. 17:00

Kako piše Šibenik.in, tamošnja policija pronašla je osobu koja je 23. lipnja na kući igrača Hajduka Marina Jakoliša ispisala morbidan grafit te će protiv iste podnijeti kaznenu prijavu.

Policija navodi da je 23-godišnjak ispisao grafit zbog "nezadovoljstva igrom sina oštećenog 55-godišnjaka", a šteta se procjenjuje na oko 1000 kuna.

"Hoće li se prijetnja okarakterizirati kao kazneno djelo, ovisi o osobi kojoj se prijeti odnosno kako ta osoba doživljava prijetnju i je li prijetnja kod nje/njega izazvala osjećaj straha. U ovom slučaju nije te zato nije podnijeta kaznena prijava za prijetnju" pojasnila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za portal Šibenik.in.

Kao što smo pisali, grafit neprimjerenog sadržaja ovako je sročen: "Piješ, šmrčeš, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. J... ti mater 120.000 puta. Krepaj gubo."

Posljedica je to poraza Hajduka od Lokomotive u kojem su Bijeli vodili 2:0 na poluvremenu, a na kraju izgubili 3:2. Kod 2:2 upravo je Jakoliš promašio zicer za (eventualnu) pobjedu, što je bio povod huliganu za divljački čin...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 22:46