VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Bjelica: Igramo ružno, antinogometno, onako kako jedino znamo...; Dambrauskas: Rat tek počinje!

Nakon remija Hajduka i Osijeka na Poljudu, oglasili su se treneri obiju momčadi
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2021. 19:56

Prvi se oglasio Osijekov trener Nenad Bjelica koji je bio ironičan u nastupu pred kamerama Arena Sporta.

"Mi smo odigrali ružno, antinogometno, onako kako jedino znamo", rekao je u startu Bjelica aludirajući na medijske kritike spram Osijekovih igara.

"Na našoj strani bilo je prvo, na njihovoj drugo poluvrijeme. Na kraju mislim da je bio pošteni rezultat", dodao je Bjelica.

"Stvarno je ružno kako mi igramo, ali ipak smo s takvim nogometom uspjeli biti pri vrhu. Ponosan sam na svoje igrače, na sve što su napravili ove jeseni. U nastavku idemo još jače, dodao je Osijekov trener.

Onda se oglasio Valdas Dambrauskas.

"Željeli smo pobijediti pred ovom divnom publikom, ali igrali smo protiv jako dobre momčadi, dosadašnjeg lidera. Bilo je trenutaka kada su oni bili dobri i trenutaka kada smo mi bili dobri. Ali na kraju mislim da smo mi bili bliži pobjedi. Nisam zadovoljan bodom, ali moramo sada rezimirati situaciju. Ovo je bila tek bitka, pravi rat za titulu tek počinje", rekao je Hajdukov trener.

Što je nedostajalo za pobjedu?

"Osijek nam je uskraćivao prostor, a mi smo bili malo prespori u otvaranju igre. To je bio naš problem u prvom dijelu. U drugom smo s određenim promjenama došli do prostora, bili smo opasniji, ali nismo uspjeli doći do pobjede."

Kakav Hajduk možemo očekivati na proljeće?

"Zimske pripreme su ključ za naš napredak. Moramo iskoristiti vrijeme za poboljšanja, imamo sve preduvjete za napredak, navijače, igrače, dobrog predsjednika. Ljudi su počeli vjerovati u nas i moramo ovako nastaviti", zaključio je Dambrauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 00:35