MARKO MRKONJIC Cropix
SuperSportske HNL fantasy

Danas u 18 sati kreće 12. HNL kolo, a otvara ga dvoboj Lokosa i Šibenika

S tobom dijelimo naših predloženih 11 za kolo koje starta danas u 18 sati
Piše: promoObjavljeno: 07. listopad 2022. 13:27

Natjecanje se ovog petka otvara utakmicom Lokosa i Šibenika, dvaju momčadi koje su susjedi na tablici, ali i momčadi koje su dosad igrale dijametralno suprotan nogomet.

Napadački trio naše predložene momčadi za 11. kolo činit će nam Biuk, Livaja i DDB kojeg smo postavili za kapetana momčadi. Nakon još jednog vrhunskog nastupa, mladi tihi vođa Osijeka sigurno je spreman ponovno zasjati i na tradicionalno teškom gostovanju u Koprivnici.

Vezni red nam čini opasna i kvalitetna trojka Gorice Fruk, Prokop te australski reprezentativac Francois uz poletnog Šimu Gržana na desnoj strani.

Obranu smo složili od 3 beka pa su tu Melnjak, Raspopović i Leovac, a na vratima smo postavili Lovru Kalinića koji će na Poljudu pokušati doći do još jednog clean sheeta ove sezone..

image

Predloženih 11

Ostali smo ti dužni i TOP momčad prošlog 11. kola Hrvatske fantasy lige u kojoj su glavne face bili Awaziem, Barišić, Caktaš, Bočkaj i Beljo koji su skupili preko 10 fantasy bodova za svoje nastupe u prošlom kolu. Ostatak momčadi su popunili Kalinić na vratima, trio Teklić-Ivanušec-Kleinheisler u vezi te strijelci Hoxha i Delić u napadu.

image

Top fantasy momčad

Vrijedi napomenuti i igrače koji odrađuju suspenzije u ovom kolu, a kojih ima podosta. U dvoboju Lokosa i Šibenika Čabraja neće moći računati na Smakaja, dok Cvitanović u Zagreb putuje bez Araija i Mine. U dvoboju Hajduka i Varaždina zbog suspenzije neće moći sudjelovati Kalik s jedne, te Herrera i Teklić s druge strane. U dvoboju Slavena i Osijeka, nema suspendiranih nogometaša. Gorici će protiv Rijeke nedostajati trojac Julardžija, Mitrović, Pršir, dok za goste neće zaigrati Vrančić i Krešić.

Novo kolo starta u 18 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 8 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje, osvoji bonuse i prati najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 23:17