Igor Pajač

 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
LJUDI U CRNOM

HNS objavio: Poznati suci za dva velika derbija ovog vikenda, evo tko kroji pravdu na utakmicama odluke

Dvoboj Rijeke i Hajduka sudit će Osječanin, dok će derbi Dinama i Osijeka voditi čovjek iz Zeline
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2022. 16:48

HNS je u ponedjeljak poslijepodne objavio informacije o sudačkim postavama za nadolazeće, 34. kolo HNL-a. Kolo je to u kojem se igraju dva velika derbija, vikend u kojem bi mogla i pasti konačna presuda na to tko će uzeti titulu prvaka. Baš su iz tih razloga sudački odabiri bili vrlo teški.

Prvi nedjeljni derbi, onaj jadranski između Rijeke i Hajduka na Rujevici vodit će Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, dok će u VAR sobi sjediti Fran Jović iz Zagreba i Ivan Mihalj iz Velike Gorice.

Tri sata nakon početka susreta u Rijeci, na Maksimiru će zaigrati Dinamo i Osijek. Prvi, a i posljednji zvižduk dat će Igor Pajač iz Zeline, uz asistente mu - Bojana Zobenicu iz Velike Gorice i Jerka Crnčića iz Vrbovca. U VAR sobi bit će riječki dvojac Bebek - Kezele.

Spomenimo i da kolo otvaraju Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo, a taj će dvoboj u petak od 18 sati voditi Dario Kulušić iz Šibenika. Subotnje dvoboje igraju Gorica i Lokomotiva, uz vodstvo Tihomira Pejina iz Donjeg Miholjca, odnosno Istra i Šibenik pod ravnanjem Ante Čuline iz Zagreba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 16:23