Robert Ljubičić (u zeleno bijelom dresu)

 JOHANN SCHWARZ/AFP/PROFIMEDIA Johann Schwarz/Afp/Profimedia
POD POVEĆALOM MODRIH

Je li on novo pojačanje Dinama? U Maksimiru bacili oko na veznjaka, ali mu je porasla visina odštete

Dinamo je u siječnju, odnosno veljači, želio dovesti zadnjeg veznog bečkog Rapida
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. travanj 2022. 10:33

Rođeni Bečanin Robert Ljubičić i bivši U-21 austrijski reprezentativac upao je u oči maksimirskoj struci upravo u međusobnoj utakmici u Europskoj ligi, kad je bio jedan od najboljih Rapidovih igrača u pobjedi (2:1).

Ljubičiću su 22 godine, još uvijek je mlad igrač i sigurno bi Dinamu bio i ulaganje u budućnost. U Maksimiru su, navodno, zimus ozbiljno zagrizli za njega, pregovori su već bili u završnoj fazi, a po Beču se već pričalo da će austrijski Hrvat odjenuti modri dres.

No, na kraju od toga nije bilo ništa, posao je odgođen za ljeto, iako je sad pitanje hoće li od toga išta biti. Naime, Ljubičić u zadnje vrijeme sve važniji kotačić u Rapidovoj igri, stalno je u udarnom sastavu, a i Rapid se oporavio od katastrofalnog ulaska u sezonu i sad se ravnopravno bori za drugo mjesto, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Naravno, sad su i Rapidovi apetiti više, koliko čujemo, prema Maksimiru su nedavno poslali poruku da je odšteta sad viša nego što je bila zimus (ne znamo o kojim se svotama radi). Iz Dinama još nije došao u Rapid došao odgovor, ali je dojam da je posao trenutno u 'stand by' fazi.

Nastavak pregovora vjerojatno će ovisiti i o konačnom plasmanu Dinama i Rapida na kraju sezone, ali moguće je i da će se Modri okrenuti drugim rješenjima na toj poziciji. No, ono što sigurno stoji jest da će u Maksimiru na ljeto tražiti još jednog veznjaka, što je opet znak da bi netko s tog dijela terena mogao otići.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 05:00