GORAN MEHKEK/CROPIX
SuperSportske podcast & fantasy

‘Ključna utakmica sljedećeg kola odigrava se u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Dinama‘

Posloži svoju SuperSportske HNL fantasy momčad do 18:00
Piše: PROMOObjavljeno: 29. travanj 2022. 13:12

U najnovijoj epizodi podcasta rezimirali smo prošlo HNL kolo, koje nam je donijelo kikseve prvih pratitelja aktualnog prvaka Dinama i pobjedu Modrih u dvoboju protiv Gorice pogotkom Ademija koji je još jednom dokazao koliko je utjecajan. U studiju smo bili u sastavu Sušec - Petković te smo se dotakli ukupno 8 tema: Ademijeve uloge u Dinamu, Kopićeve smjene i Čačićevog povratka na klupu, Hajdukove pobjede u derbiju na Poljudu i Kalinićevog i Livajinog 3. žutog kartona, Derbija na Rujevici i Žaperovog poziva navijačima Bijelo-plavih da vjeruju i dalje u naslov prvaka, Lokosima kao nagaznoj mini za sve TOP 4 HNL momčadi, komentara Slavena Bilića o kvaliteti nogometa u HNL-u, suđenju u HNL-u te na kraju o mogućnosti uvođenja Final Four turnira u nogometu.

Cijeli podcast možeš pogledati ovdje:

Uz podcast najavit ćemo i novo HNL-fantasy kolo u kojem nas ponovno očekuje standardnih 5 susreta 33. kola HNL-a. Kolo na Poljudu otvaraju Hajduk i Hrvatski dragovoljac u utakmici u kojoj će domaćinima nedostajati Sahiti (smrtni slučaj u obitelji), Biuk i Fossati (akumulirani kartoni) te Atanasov i Vuković (ozljede). Očekuje se povratak Grgića na teren, a za momčad ponovno konkuriraju Livaja i Kalinić koji su odradili suspenzije. S druge strane, Dragovoljac dolazi u Split osokoljen pobjedom nad Šibenikom u prošlom kolu, a Tadić bi na raspolaganju za taj susret trebao imati kompletnu momčad. U dosadašnjim dvobojima ove sezone Hajduk je osvojio svih 9 bodova, a Dragovoljac je samo jednom u povijesti odnio 3 boda s Poljuda (i tu utakmicu u sezoni 99/00. su izgubili 1-0, ali je netko u Hajduku previdio da Andrić ima 3 žuta kartona pa su Crnima naknadno dodijeljena 3 boda za ‘zelenim stolom’).

Prvi subotnji dvoboj igraju Slaven i Gorica na popularnom Apašu. Gosti neće moći računati na usluge Pršira, a u dosadašnjim susretima ove sezone 2 puta je slavila Gorica, dok su u posljednjem susretu Slavenaši demolirali domaćina na ‘Radniku’ s 3-0. U drugoj subotnjoj utakmici Šibenik na Šubićevcu dočekuje ‘Fiumane’, koji su u prošlom kolu odigrali fenomenalnu utakmicu protiv Osijeka. Domaćinima će nedostajati Perić, dok gosti ne mogu računati na stup obrane Velkovskog. Ipak, Tomiću će se u roster vratiti Krešić koji je odradio suspenziju nakon crvenog kartona protiv Dinama.

U prvoj nedjeljnoj utakmici na Praznik rada radit će nogometaši Osijeka i Istre, koji će u Gradskom vrtu odmjeriti snage od 17 sati. Domaćini očekuju veliku potporu s tribina protiv momčadi koja ih je već jednom ove sezone zasluženo pobijedila i poprilično namučila u ostalim susretima. Prva udarna igla Istre - Beljo, protiv matičnog će kluba pokušati ponovno zabiti. U kadar Osijeka vraća se Fiolić, Škorić je upitan, dok sigurno neće biti Leovca i Jugovića.

I za kraj, ostala nam je nedjeljna utakmica u večernjem terminu koja ponovno može zakomplicirati HNL utrku za naslov prvaka. Lokosi na ‘Kranjči’ dočekuju Dinamo, a očekuje se i posebna atmosfera nakon ‘slatke’ pobjede protiv Gorice. Dinamo ima na raspolaganju kompletan kadar, dok će Lokosima vjerojatno nedostajati ozlijeđeni i načeti Aliyu i Stojković. U 3 susreta ove sezone obje momčadi imaju jednak broj osvojenih bodova, a svakako nas očekuje još jedan poprilično zanimljiv dvoboj.

Sad svaki pravi ‘fantasysta’ ima sve informacije koje su mu potrebne da sastavi brutalnu SuperSportske HNL fantasy momčad. Sastavi je svakako i ti i uživaj u još jednom zabavnom i neizvjesnom HNL vikendu!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 20:15