Marinko Koljanin

 

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
ŽESTOKA REAKCIJA HR KLUBA

‘Mi smo gospodski klub i nikad nećemo sudjelovati u nečasnim radnjama! Gubili smo i 5:0, pa nismo ovo radili!‘

Na Krimeji su oštro reagirali reagirali na izjavu predsjednika Jaruna Grgura Jolića
Piše: T. DobrinićObjavljeno: 14. studeni 2022. 18:50

U utakmici 14. kola SuperSport 1. NL Orijent - Jarun dogodio se veliki preokret kakav se ne pamti na Krimeji. Sve do 71. minute Jarun je vodio s tri pogotka razlike no do kraja utakmice Orijent je zabio četiri pogotka za 4:3 pobjedu. Nakon utakmice vrlo burno je reagirao predsjednik Jaruna Grgur Jolić zbog tri dosuđena kaznena udarca u korist Orijenta i dva isključenja igrača Jaruna, izjavivši da se povlači iz nogometa zbog onog što suci mogu provesti za nečiji interes.

image


DAMIR SKOMRLJ Cropix

Nakon te izjave stigla je reakcija s Krimeje od dopredsjednika Orijenta Marinka Koljanina:

- Prije svega jako poštujem ljude poput Grgura Jolića iz Jaruna, Zorana Bogolina iz Opatije te našeg predsjednika Saše Matijaša koju ulažu svoj novac u nogomet. Međutim, razočaran sam ovakvom reakcijom iz Jaruna. Prije utakmice došli su ponizno i tiho žaleći se da im nedostaju neki vrlo važni igrači, no i tako oslabljeni zabili su nam tri pogotka. Poslije utakmice razgovarao sam s kontrolorom suđenja Antom Vučemilovićem koji je rekao da su sva tri kaznena udarca u našu korist pravilno dosuđena. Ovo je napad na Orijent, osjećam se prozvanim kao predstavnik kluba. Orijent nikada neće sudjelovati u nečasnim radnjama, ja nikad kao direktor Rijeke, ni kao predsjednik Orijenta nisam sudjelovao u nečem takvom. Treba znati gubiti, mi smo gubili sa 0:4 i 0:5 pa nismo nikoga prozivali zbog toga. Ovo je bilo vrlo ružno, a ni igrači Jaruna nisu se previše bunili na terenu. Jakov Titlić je prvoligaški sudac i kakav on interes može imati. Orijent je gospodski klub, ponašamo se pristojno kada gubimo i dobivamo. Šteta da je predsjednik Jaruna na ovakav način pokušava opravdati poraz svoje momčadi. Zanimljivo je da nam nitko iz Jaruna nakon utakmice ništa ružno nije rekao i sada me zanima hoće li Grgur Jolić stvarno otići iz nogometa - rekao je dopredsjednik Orijenta Marinko Koljanin.

Evo i nove izjave predsjednika Jaruna Grgura Jolića:

- Ovo apsolutno nema nikakve veze s Orijentom, niti sam rekao da je Orijent sudjelovao u nekakvim nečasnim radnjama. Jednostavno, suđenje je bilo jako loše. Ili je gospodin Jakov Titlić imao loš dan ili je zaboravio naočale.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 10:54